Ανάσες και απουσίες

Οι "ασπρόμαυροι" απολαμβάνουν την ολιγοήμερη άδεια που τους έδωσε ο Ηλίας Παπαθεώρου, ενώ αύριο (29/11) που θα επιστρέψουν ξανά στις προπονήσεις δεν θα είναι πλήρεις

Την ευκαιρία να πάρουν κάποιες ανάσες για λίγες ημέρες έχουν από την περασμένη Δευτέρα (26/11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ μέχρι και αύριο (Πέμπτη, 29/11), που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Πάντως, στην επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους η ομάδα του “Δικέφαλου” δεν θα είναι πλήρης, καθώς θα απουσιάζουν οι τέσσερις διεθνείς.
Αμέσως μετά το νικηφόρο ντέρμπι την περασμένης Κυριακής (25/11) με τον Άρη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άφησε ελεύθερους τους παίκτες του για τέσσερις ημέρες. Το γεμάτο πρόγραμμα των 53 ημερών, από τότε που ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις της σεζόν, τους “φόρτωσε” όλους με κούραση, σωματική και πνευματική, οπότε ο προπονητής του “Δικέφαλου” έκρινε ότι ήταν ώρα για αποφόρτιση.
Σε αυτές τις 53 ημέρες ο ΠΑΟΚ έδωσε 16 αγώνες στο πλαίσιο της Basket League, του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε ταξίδια και δεν σταμάτησε τις προπονήσεις, οπότε η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων ήταν πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανάπαυση.
Με την επιστροφή αύριο στις προπονήσεις, απόντες θα είναι οι τέσσερις διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα. Οι Γιάννης Αθηναίου, Αντώνης Κόνιαρης και Λίνος Χρυσικόπουλος έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδας, ενώ ο Γιανίκ Μορέιρα έχει μεταβεί στην Ανγκόλα, καθώς έχει κληθεί στην Εθνική της χώρας του.
Εκτός από τους διεθνείς, δεν θα είναι παρών στην προπόνηση αύριο και ο Φιλ Γκος, ο οποίος έχει πάρει άδεια να μεταβεί στις ΗΠΑ, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι σε φάση που συνεχίζει τη θεραπεία στο τραυματισμένο του χέρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.