BORN FROM BROOKLYN

H ADIDAS ΚΑΙ BASKETBALL CREATORS ΑΠΟ ΤΟ BROOKLYN ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ MARQUEE BOOST, PRO VISION ΚΑΙ N3XT L3V3L.

          Η νέα συλλογή βασισμένη σε localinsightsκαι σε συνεργασία με το adidasBrooklynFarmθα είναι διαθέσιμη onlineαποκλειστικά για 24 ώρες στο adidas.gr την 1η Δεκεμβρίου  –

Η adidas παρουσιάζει την ολοκαίνουρια συλλογή μπάσκετ, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το adidas Brooklyn Farm. Γεννημένη στο Brooklyn και εμπνευσμένη από την ανταλλαγή ιδεών με local creators της Νέας Υόρκης, η νέα συλλογή έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εξελίξει τις δυνατότητες των παικτών του μπάσκετ, να σπάσει τα όρια και να ενισχύσει το μέλλον του παιχνιδιού. Τα μοντέλα N3XT L3V3L, Marquee Boost και Pro Vision, σε τέσσερις μοναδικούς χρωματικούς συνδυασμούς, θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο adidas.gr την 1η Δεκεμβρίου και μόνο για 24 ώρες, πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους αργότερα μέσα στη χρονιά.

 

Έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό σε όλα τα μοντέλα τον ταχυδρομικό κώδικα του Brooklyn “11222”, κάθε πρόταση αποδίδει φόρο τιμής στο παγκόσμιο μπάσκετ. Παράλληλα, προσφέρει στους αθλητές πλεονεκτήματα υψηλής απόδοσης και επαναπροσδιορισμένο στυλ ανεβάζοντας τον πήχη στο παιχνίδι εντός και εκτός παρκέ.

N3XT L3V3L: ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ

Συνδυάζοντας την αισθητική με την απόδοση όπως ποτέ πριν, το N3XT L3V3L είναι το πρώτο μπασκετικό παπούτσι με την τεχνολογία laceless, τελειοποιημένο για το παιχνίδι στο γήπεδο. Σχεδιασμένο με Primeknit σε όλο το επάνω μέρος που «κλειδώνει» το πόδι εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και άνεση, το N3XT L3V3L παρέχει σταθερότητα για στοχευμένη στήριξη ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς αγώνες.  

 

Το N3XTL3V3L είναι επίσης το πρώτο παπούτσι που διαθέτει LIGHTSTRIKE, τη νέα κορυφαία ελαφριά μεσαία σόλα που παρέχει την τέλεια ισορροπία για απόλυτη άνεση και απόκριση στο γήπεδο. Σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψη τα insights των καταναλωτών και της πραγματικής ανάγκης για καινοτομία, η LIGHTSTRIKE δίνει στους παίκτες πλήρη υποστήριξη κινήσεων και βελτιωμένη άνεση στο βήμα χωρίς επιπλέον βάρος. Παράλληλα, καθιστά το παπούτσι τέλεια συντονισμένο για τις εκρηκτικές κινήσεις, την πλευρική ταχύτητα και τις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα. Ο συνδυασμός αυτής της ελαφριάς μεσαίας σόλας με το laceless επάνω μέρος αποτελεί το όραμα της adidas για το μέλλον του μπάσκετ.

MARQUEE BOOST: ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ

Σχεδιασμένο τόσο σε low όσο και σε mid εκδοχή, το Marquee Boost είναι το πιο άνετο παπούτσι που θα δεις στο παρκέ. To μοντέλο που έχει έμπνευση τα adidas basketball icons του παρελθόντος, έρχεται σχεδιασμένο για ένα εκρηκτικό μέλλον. Κατασκευασμένο με σόλα τεχνολογίας BOOST που απλώνεται σε όλο το μήκος του πέλματος, με αφρώδες υλικό γύρω από τον αστράγαλο για στήριξη και εξωτερική σόλα για ανθεκτική πρόσφυση, προσφέρει άνεση και σταθερότητα καθ ‘όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο.

 

 

 

PROVISION: ΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΙΩΣ

Κατασκευασμένο για το παιχνίδι αλλά και για κάθε στιγμή της ημέρας σου, το ProVision με το ripstopmidfootcage και τον ειδικό σχεδιασμό γύρω από τον αστράγαλο που κλειδώνει το πόδι, προσφέρει ευέλικτη σταθερότητα και άνεση. Η Βοunceσόλα σε όλο το μήκος του παπουτσιού και ο σχεδιασμός herringbone εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια γηπέδου.

 

 

#N3XTL3V3L

#MarqueeBoost

#ProVision


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.