Το δίλημμα του Μαρτίνς

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος παίκτης θα προτιμηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ρόλο του φορ στον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Κόντρα στην Μπέτις, ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης. Στην παρούσα φάση, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιος θα προτιμηθεί για το ρόλο του φορ στον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξανά στη διάθεσή του τον Δημήτρη Μάνο, οποίος έπαιξε στο Περιστέρι, αλλά δεν ταξίδεψε στη Σεβίλλη, αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τους αγώνες των ομίλων του Europa League. Επίσης, διαθέσιμος είναι και ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο. Ωστόσο, ο Ισπανός επιθετικός ψάχνει ακόμη το ρυθμό του μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του στο γόνατο, στον αγώνα με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο.

Είναι σαφές πως έχει δίλημμα ο Μαρτίνς για τον παίκτη που θα επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης στο ματς της Δευτέρας με την ομάδα του Αγρινίου, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους “Πειραιώτες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.