Τότι: «Δε γίνεται να μην το είδαν στο VAR»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι για τη φάση της ανατροπής του Νικολό Τζανιόλο από τον Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο, υπογραμμίζοντας πως οι υπεύθυνοι του VAR θα έπρεπε να έχουν δει την παράβαση.

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι για τη φάση της ανατροπής του Νικολό Τζανιόλο από τον Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο, υπογραμμίζοντας πως οι υπεύθυνοι του VAR θα έπρεπε να έχουν δει την παράβαση. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόμα δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ίντερ (2-2) και ζήτησε να εφαρμοστούν οι κανονισμοί.

Χαρακτηριστικά, ο Τότι τόνισε: «Όλοι είδαν την παράβαση. Θέλω να μάθω πώς γίνεται όσοι ήταν στο μπουθ του VAR να μην είδαν την ανατροπή ή να μη ζήτησαν από τον διαιτητή Ρόκι να έρθει να τη δει μόνος του. Γι’ αυτό το λόγο καθιερώθηκε το VAR. Αν δεν το είδε ο Ρόκι, οι άνθρωποι στο VAR όφειλαν να το έχουν δει. Μάλλον έβλεπαν άλλο ματς. Είναι ντροπή! Αυτή η στιγμή θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και λίγα δευτερόλεπτα μετά δεχτήκαμε γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.