Υπολογίζει και στα άκρα!

Ο Μίλαν Ράσταβατς κάνει πλάνα εν όψει Ολυμπιακού (9/12) έχοντας στη διάθεσή του τους βασικούς οπισθοφύλακες του ΑΟΞ, Δημοσθένη Μπαξεβανίδη και Σαλιμό Σιλά

Πλάνα εν όψει του ερχόμενου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (9/12) με… κανονική άμυνα -και όχι σύνθεση ανάγκης- κάνει ο Μίλαν Ράσταβατς. Κι αυτό, διότι έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και είναι στη διάθεσή του οι βασικοί οπισθοφύλακες της ομάδας, Δημοσθένης Μπαξεβανίδης και Σαλιμό Σιλά.
Στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, ο Σιλά ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Το ίδιο και σε αυτό της περασμένης αγωνιστικής (12ης) με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σε αυτό έλειψε και ο Μπαξεβανίδης, λόγω τιμωρίας. Ο Ράσταβατς προχώρησε αναγκαστικά σε αλλαγές στα δύο άκρα της άμυνας, ανακατεύοντας την τράπουλα όσο ήταν δυνατό.
Πλέον, εν όψει Ολυμπιακού τους έχει και τους δύο διαθέσιμους κι αναμένεται να τους χρησιμοποιήσει, δένοντας περισσότερο την άμυνα της ομάδας του και υπολογίζοντας σε περισσότερες βοήθειες από τους ακραίους στη φάση της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Όλα αυτά στα χαρτιά, βεβαίως, διότι μέχρι το παιχνίδι υπάρχουν μέρες ακόμη.
Κατά τα λοιπά, από τη σημερινή (5/12) προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στα Πηγάδια, απουσίαζαν οι εδώ και καιρό τραυματίες Πάμπλο Ντε Λούκας και Βασίλης Φασίδης. Ο Ράσταβατς πρώτα έκανε μάθημα στους παίκτες του μέσω βίντεο και στη συνέχεια έριξε βάρος στην τακτική.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.