Σάλκε – Λοκομοτίβ 1-0, δίκαιος αποκλεισμός για τους Ρώσους

Όταν "πεθαίνεις" για τους τρεις βαθμούς συνήθως μπαίνεις στο παιχνίδι και "δαγκώνεις". Στην περίπτωση της Λοκομοτίβ, όμως, αυτό παρέμεινε στην σφαίρα της θεωρίας.

Όταν “πεθαίνεις” για τους τρεις βαθμούς συνήθως μπαίνεις στο παιχνίδι και “δαγκώνεις”. Στην περίπτωση της Λοκομοτίβ, όμως, αυτό παρέμεινε στην σφαίρα της θεωρίας. Οι παίκτες της ομάδας από την Μόσχα, ήταν νωθροί, ήταν φοβικοί, ήταν άτονοι και άχρωμοι. Σε 90 λεπτά αγώνα από τον οποίο για να προκριθούν στο Γιουρόπα Λιγκ ήθελαν μόνο νίκη απείλησαν μόλις μία φορά στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου του πρώτου ημιχρόνου με το άστοχο πλασέ του Ντενίσοφ. Αυτό ήταν όλο κι όλο. Η Σάλκε που δεν έψαχνε τίποτα από το παιχνίδι ήταν σοβαρή, δοκίμασε πολλά νέα παιδιά στο σχήμα της και απειλούσε περισσότερο από εκείνους που στη θεωρία έπρεπε να πάρουν το ματς. 
Με σβηστές τις μηχανές η Σάλκε δεν απειλήθηκε και έφτασε στο τέλος του αγώνα για να  κάνει ένα σουτ προς την εστία η Λοκομοτίβ που έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Σάλκε. 
Η Λοκομοτίβ αδυνατούσε να παίξει επιθετικά και στο τέλος ήρθε η τελική τιμωρία με τον γκολ στο 90ο λεπτό για την Σάλκε με σκόρερ τον Σεπφ. Η Σάλκε θα συνεχίσει ως δεύτερη στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Λοκομοτίβ επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.