Στην έξοδο παίκτες στον Ηρακλή

Ειδήσεις είχε η ανακοίνωση της αποστολής για τους Κυανόλευκους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας καθώς η απουσία συγκεκριμένων παικτών φαίνεται ότι δρομολογεί και λύσεις συνεργασίας

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται παίκτες στον Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, Γεωργίου, Κούσας, Μενδρινός, Χιντζίδης και Μουμίν είναι αυτοί με τους οποίους θα συζητηθεί σε αυτή τη φάση η λύση της συνεργασίας. Κι από ό,τι φαίνεται δεν θα είναι οι μόνοι καθώς θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του Ηρακλή στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα. 
Από τους παραπάνω κανείς δεν είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι (15/12, 15:00, 9η αγωνιστική) του Ηρακλή με τη Δόξα Δράμας. Βέβαια, κάποιοι δεν είναι και 100% έτοιμοι λόγω τραυματισμού αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει σχέση με τις λύσεις συνεργασίας που αναμένονται. 
Στην αποστολή δεν είναι και ο Κλέιτον αλλά για τον Βραζιλιάνο ισχύει το ότι είναι τραυματίας και αναγκαστικά δεν είναι στα σχέδια του Ελευθερόπουλου για αυτό το παιχνίδι. 
Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ελευθερόπουλος συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Γρηγοριάδης, Βοσνιάδης, Γιαννίτσης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Κουκόλης, Κωστούλας, Κουτρομάνος, Παναγιωτούδης, Τάι, Καλτσάς, Πασάς, Ντούνης, Χασομέρης, Πτηνόπουλος, Περόνε, Ρόβας, Καζναφέρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.