«Έβρεξε» γκολ στα Γιάννενα, 3-1 ο ΠΑΣ (video)

Ο ΠΑΣ νίκησε 3-1 τον Πανιώνιο, με 3 από τα 4 γκολ της αναμέτρησης να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε βαθιά ανάσα στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

 Ο ΠΑΣ νίκησε 3-1 τον Πανιώνιο, με 3 από τα 4 γκολ της αναμέτρησης να μπαίνουν στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε βαθιά ανάσα στη βαθμολογία, φτάνοντας τους 14 βαθμούς.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε την αναμέτρηση με διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο και τον Κριζμάν στο πλάι του Αθανασιάδη στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά ο Μάντζιος στο αγαπημένο του 4-2-3-1, τον Κούρντι δίπλα στον Κόρμπο στα αμυντικά χαφ και τους Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλη, Μασούρα πίσω από τον Ντουρμισάι.

Μηδέν από μηδέν, μηδέν

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Κάτω από συνεχή βροχόπτωση ο Πανιώνιος είχε δυο καλές φάσεις, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΣ είχε κατοχή που ξεπερνούσε το 65%. Ο Τσιλούλης στο 8’ μπήκε ωραία από τα πλάγια, αλλά σούταρε άουτ, ενώ ο Μασούρας με σουτ φάουλ στο 29’ δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Νεόφυτου Μιχαήλ, ο οποίος απέκρουσε.

Βροχή τα γκολ και νίκη ο ΠΑΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Στο 51’ ο Παμλίδης κινήθηκε ωραία από τ’ αριστερά, γύρισε στον Αθανασιάδη, αυτός σέρβιρε στον Νικολιά που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι έφταναν πιο εύκολα στην εστία του Κότνικ, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελευταίο 10λεπτο για να έχουμε την καταιγίδα των γκολ. Στο 82’ ο Τσιλούλης έκανε ωραία κίνηση, γύρισε στον Μασούρα κι αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντουρμισάι. 

Τα χαμόγελα δεν κράτησαν ούτε 3 λεπτά, καθώς ο Γιάκος με φανταστικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο παράθυράκι του Κότνικ, για να χωρίσει και πάλι τις 2 ομάδες. Το τελικό 3-1 ήρθε με αυστηρό πέναλτι που υπέδειξε ο Παπαπέτρου στο 87’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάκος, που έγραψε το τελικό σκορ με το δεύτερο προσωπικό του. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Μιχαήλ Νεόφ., Λίλα(67’ Σιόντης), Νικολιάς, Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος(89’ Σκόνδρας), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Παμλίδης(90’Βιδάλ), Αθανασιάδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Κότνικ, Τσιλούλης(85’ Οικονομίδης), Μασούρας,  Παπαγεωργίου(80’ Άλμπεργκ), Κούρντι, Ντομίγκες, Κόρμπος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Σπιριντόνοβιτς(76’Αλί), Ντουρμισάι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.