Ο villain του “Swamp Thing” καταφθάνει από το Halloween

Ο καλός σερίφης πήγε περίπατο.Το cast του τηλεοπτικού "Swamp Thing" οδεύει προς την ολοκλήρωση.

Ο καλός σερίφης πήγε περίπατο.

Το cast του τηλεοπτικού “Swamp Thing” οδεύει προς την ολοκλήρωση. Μόλις βρήκε τον villain του στο πρόσωπο του Will Patton, όπως αναφέρει το Deadline.

Ο Patton ακολουθεί τη Virginia Madsen, τόσο στο cast όσο και στο σενάριο της σειράς που θα προβάλλεται στη streaming υπηρεσία DC Universe, αφού θα υποδυθεί τον σύζυγο της, Avery Sunderland.

Όπως μάθαμε νωρίτερα, από τις πληροφορίες για τον ρόλο της Madsen, ο Avery είναι ο λόγος της μετακόμισης του ζευγαριού κοντά στους σκοτεινούς βάλτους της Λουιζιάνα. Για τη σύζυγο, Maria Sunderland, μάθαμε πως η μετακόμιση αυτή θα της στοιχίσει αρκετά, όχι μόνο γιατί εγκαταλείπει την προνομιούχα της ζωή στην πόλη, αλλά και επειδή η σύνδεση με την πρωταγωνίστρια θα της προκαλέσει οδυνηρές αναμνήσεις από τον χαμό της κόρης της, Shawna.

Ο ρόλος του Avery φαίνεται αρκετά σκοτεινότερος. Στον κόσμο του “Swamp Thing” θα τον γνωρίσουμε ως διακεκριμένο επιχειρηματία αλλά και συμπολίτη, ως τον άνθρωπο που πάντα θα είναι παρόν για την κοινότητα, κατά τα φαινόμενα. Εσωτερικά, ωστόσο, ο κλασικός πατριάρχης κρύβει την ‘αδίστακτη αποφασιστικότητα του’ και τις καιροσκοπικές του βλέψεις για τις δυνάμεις που πηγάζουν από τον βάλτο.

Το σενάριο της σειράς έρχεται δια χειρός Mark Verheiden και Gary Dauberman και ακολουθεί την Abby Arcane, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της στην Χούμα της Λουιζιάνα με σκοπό να ερευνήσει έναν θανατηφόρο ιό που γεννήθηκε στους βάλτους. Εκεί αναπτύσσει δεσμό με τον επιστήμονα Alec Holland – μόνο για να τον χάσει ξαφνικά. Αλλά καθώς μυστήριες δυνάμεις φτάνουν στην Χούμα, με στόχο την εκμετάλλευση των μυστήριων ιδιοτήτων του βάλτου, η Abby ανακαλύπτει ότι ο βάλτος κρύβει μυστικιστικά στοιχεία, τρομακτικά και φανταστικά συγχρόνως – και ίσως ο πιθανός έρωτας της ζωής της να μην είναι νεκρός τελικά.

Ο Will Patton στο “Falling Skies”.

Τον Patton είδαμε στην αναβίωση του “Halloween”, στον ρόλο του Officer Hawkins. Τηλεοπτικά, και πιο πρόσφατα, έχει βρεθεί στα cast των “The Good Wife”, “Shots Fired” και “Falling Skies”, ενώ από τους κόσμους της φαντασίας και των σούπερ-ηρώων, και συγκεκριμένα για ταινία της Marvel, έχει υποδυθεί τον Quentin Glass στην ταινία “The Punisher” του 2004.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.