Πιτίνο: «Ο Νικ είναι σκληρός και παίζει με πόνο» (video)

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε πως ο Νικ Καλάθης θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Χίμκι και υποστήριξε πως το παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα είναι το πιο δύσκολο από αμυντικής πλευράς.

Ο Ρικ Πιτίνο αποκάλυψε πως ο Νικ Καλάθης θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Χίμκι και υποστήριξε πως το παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα είναι το πιο δύσκολο από αμυντικής πλευράς. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για την προηγούμενη εβδομάδα με τα ματς του Κυπέλλου: «Το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι. Κάναμε ένα εξαιρετικό μισό ματς με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε κάποια καλά λεπτά και στον τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στην άλλη ομάδα, που επέστρεψε και έβαλε κάποια σουτ». 

Για τη Χίμκι που μοιάζει με… Ουόριορς: «Είναι το πιο δύσκολο ματς για να αμυνθούμε από θέμα προετοιμασίας τουλάχιστον, γιατί σουτάρουν και από τις πέντε θέσεις. Τρέχουν ή για να βάλουν ένα λέι απ ή για να βρουν ένα τρίποντο. Θα χρειαστούμε να αλλάζουν οι ψηλοί μας και να μαρκάρουν κοντούς και μετά να τρέξουμε και να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα με τα φάουλ».

Για τον Νικ Καλάθη και τον τραυματισμό του: «Είναι έτοιμος να παίξει. Ο Νικ πέραν από πολύ καλός παίκτης είναι και σκληρός. Παλεύει. Τον ξεκουράζουμε όποτε μπορούμε. Αν ήμασταν στο ΝΒΑ θα έμενε εκτός. Αλλά ο Νικ είναι σκληρός και παίζει με πόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.