Χωρίς Τζιμπούρ, Αμπντούν, Χολέμπας στο Περιστέρι

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν πρώτες επιλογές στην τρέχουσα περίοδο αναμένεται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έμειναν οι Τζιμπούρ, Αμπντούν, Χολέβας, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Μπάμποβιτς.

Χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν ήταν πρώτες επιλογές στην τρέχουσα περίοδο αναμένεται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έμειναν οι Τζιμπούρ, Αμπντούν, Χολέβας, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Μπάμποβιτς

Ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει τους Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδη, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Φέισα, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Μακούν, Μόνχε, Φουστέρ, Μιραλάς και Ντιόγκο.

Στη βραδινή προπόνηση του Σαββάτου, ο Ιμπαγάσα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος στον τελικό του κυπέλλου. Σην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος ο Αμπντούν και ο Τζιμπούρ, οι οποίοι για λόγους ξεκούρασης ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως απ’ την πειραϊκή εταιρία ξεκαθαρίζουν πως εξελίξεις στο θέμα του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε θα δρομολογηθούν απ’ την 1η Ιουνίου.

Σε ότι αφορά στα εισιτήρια του τελικού, οι «ερυθρόλευκοι» διέθεσαν το Σάββατο 20.600 στους κατόχους των διαρκείας! Προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος που βρέθηκε απ’ το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να προστεθούν και άλλοι άνθρωποι στα εκδοτήρια.

Μάλιστα, ένα ταμείο έμεινε ανοικτό έως τις 7 το βράδυ, ενώ αρχικώς είχε προγραμματιστεί να κλείσουν όλα τα ταμεία στις 5 τα απόγευμα. Την Κυριακή η διάθεσή τους θα συνεχιστεί απ’ τις 10.00 έως τις 15.00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.