Ετοιμος για όλα ο Κομπανί

Στη σημασία των δύο επόμενων εβδομάδων για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο αρχηγός της Βενσάν Κομπανί που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να εμφανιστούν έτοιμοι.

Στη σημασία των δύο επόμενων εβδομάδων για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε ο αρχηγός της Βενσάν Κομπανί που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να εμφανιστούν έτοιμοι.
 
Οι «πολίτες» πηγαίνουν στο Λίβερπουλ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Εβερτον ξέροντας ότι με νίκη έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, λίγο πριν το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.
 
«Στην πραγματικότητα όλα αρχίζουν τώρα. Πριν την ανάπαυλα λόγω εθνικών ομάδων δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, αλλά πλέον έχουμε τα εκτός έδρας ματς με Εβερτον και Λίβερπουλ. Πιο δύσκολα δεν θα γινόταν. Έχουμε δουλέψει πολύ για να βρεθούμε στη βαθμολογική θέση που είμαστε τώρα και πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε», σχολίασε.
 
«Εχουμε παίκτες σπουδαίους και ταυτόχρονα προσγειωμένους. Ξέρουμε όλοι λοιπόν ότι περάσαμε μία απίστευτη σεζόν, αλλά οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε τώρα θέλουν όλες να μας πληγώσουν. Ειδικά η Λίβερπουλ μας δυσκόλεψε πολύ φέτος, οπότε πρέπει να πάμε πολύ καλά προετοιμασμένοι στο Ανφιλντ», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.