Κατσικάρης: «Δείξαμε χαρακτήρα με την ΤΣΣΚΑ»

Ευχαριστημένος με τη νίκη της Μπιλμπάο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης.

Ευχαριστημένος με τη νίκη της Μπιλμπάο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Φώτης Κατσικάρης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και έκανε ειδική αναφορά στον Μίλος Τεόντοσιτς, το οποίο χαρακτήρισε παίκτη «κλειδί». Ο Κατσικάρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το τρόπο που αντέδρασε η Μπιλμπάο στο τρίτο παιχνίδι της σειράς: «Είναι καταπληκτικό το πως αντιδρά η ομάδα όταν παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Είναι ωραίο να έχεις μια ομάδα με τέτοιο χαρακτήρα, η οποία νικάει, μάλιστα, έναν τέτοιο αντίπαλο. Μόνο χαρούμενος μπορεί να είσαι με μια τέτοια νίκη».

Για το τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του: «Ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση στην επίθεση, καθώς ήμασταν πολύ εύστοχοι. Δεν το περίμεναν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ ότι θα ήμασταν τόσο επιθετικοί. Γενικά αγωνιστήκαμε καλά, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Επίσης, είχαμε διάρκεια και αυτό είναι σημαντικό. Έτσι και χαλαρώσεις δυο λεπτά κόντρα σε αυτή η ομάδα, μπορεί να χάσεις».

Για το γεγονός ότι η Μπιλμπάο αγωνίζεται κανονικά και στο πρωτάθλημα: «Είμαστε σε εγρήγορση, γιατί αγωνιζόμαστε ταυτόχρονα και στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη παίξαμε δυο παρατάσεις. Έτσι όπως είναι η ομάδα, σηκώνω τα χέρια σε ό,τι αφορά τις ψυχικές αντοχές και δυνάμεις των παικτών μου. Όταν παίζεις με τέτοιο αντίπαλο πρέπει να έχεις και μυαλό και σώμα. Πιστεύω την Παρασκευή θα είμαστε καλά. Η ΤΣΣΚΑ σίγουρα θα αντιδράσει».

Για το πως κέρδισαν τη ΤΣΣΚΑ: «Το κλειδί της ΤΣΣΚΑ είναι ο Τεόντοσιτς. Μας χτύπησαν στην αρχή με τους Κρίστιτς και Κιριλένκο. Είχαμε στόχο να τους κλείσουμε. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε και τα δυο τεσσάρια. Ο Τεόντοσιτς, πάντως, είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Αυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη μας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας δίνει άλλη ώθηση. Είμαστε άλλη ομάδα όταν αγωνιζόμαστε στο Μπιλμπάο».

Για την φράση του Καζλάουσκας για το τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του στην άμυνα: «Ο Καζλάουσκατς είχε πει ότι είναι ντροπή ο τρόπος που παίζουμε στην άμυνα και ότι παίζουμε σαν ομάδα χόκεϊ. Αυτό σίγουρα λειτούργησε στον εγωισμό μας και μας έδωσε κίνητρο. Κάτι παρόμοιο έγινε και με την Σεβίλλη, η οποία αρνήθηκε την αλλαγή ώρας. Έχουμε χαρακτήρα και κάτι τέτοια μας πικάρουν. Ήταν έλλειψη σεβασμού αυτό που είπε ο Καζλάουσκας, γιατί δεν είναι έτσι. Σίγουρα παίξαμε σκληρά. Άλλο να θέλεις να χτυπήσεις τον αντίπαλο και άλλο να παίζεις σκληρά».

Για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς του Παναθηναϊκού: «Πρέπει ο Παναθηναϊκός να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με προσωπικότητα. Σίγουρα περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.