Ο σχεδιασμός προτεραιότητα στον Αστέρα

Οι προπονήσεις στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να σταμάτησαν τη Μεγάλη Πέμπτη για τις διακοπές του Πάσχα ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Αρκαδίας, φαίνεται πως στο μυαλό τους δεν έχουν την ξεκούραση αλλά να οργανωθούν εν όψει της νέας σεζόν.

Οι προπονήσεις στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να σταμάτησαν τη Μεγάλη Πέμπτη για τις διακοπές του Πάσχα ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας της Αρκαδίας, φαίνεται πως στο μυαλό τους δεν έχουν την ξεκούραση αλλά να οργανωθούν εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα του Πάσχα ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και παράλληλα η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Από αυτό το ματς Καλτσάς και Μουνάφο θα απουσιάσουν καθώς είναι τιμωρημένοι.

Οι άνθρωποι του Αστέρα έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν τη νέα σεζόν και ήδη μελετούν στόχους που μπορούν να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα ώστε να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο σύλλογος της Αρκαδίας κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός χαφ χωρίς να μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν περισσότεροι ποδοσφαιριστές εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

 Ο Αστέρας πάντως μετά την έλευση του Σάββα Παντελίδη έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και κατάφερε να βρεθεί στην πέμπτη θέση  της βαθμολογίας. Ο απολογισμός έως τώρα για τον έλληνα προπονητή, είναι 10 νίκες 8 ισοπαλίες και 9 ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ μόνο στην Σούπερ Λιγκ μετρά 9 νίκες 8 ισοπαλίες και 6 ήττες.
Στον πρώτο γύρο ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την  ομάδα τη στιγμή που δεν είχε καμία νίκη και κατάφερε να την οδηγήσει σε 6 νίκες 4 ισοπαλίες χάνοντας 5 ματς ενώ στον δεύτερο γύρο μετρά 3 νίκες 5 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες, κάτι που δείχνει πως η δουλειά που γίνεται στην Τρίπολη είναι εξαιρετική. Φυσικά υπήρξαν και προβλήματα με τραυματισμούς που ταλαιπώρησαν τον Αστέρα και αν δεν υπήρχαν και αυτά σαφώς η ομάδα της Τρίπολης θα μπορούσε να είναι ψηλότερα στη βαθμολογία. 

Γι αυτό το λόγο, έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου με πρώτη και σημαντικότερη κίνηση την ανανέωση συμβολαίου του έλληνα προπονητή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.