Ακόστα: «Γιατί όχι νίκη»; (vid)

Την πίστη του στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εξέφρασε, μιλώντας στο Novasports, ο Νόε Ακόστα.

Την πίστη του στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», εξέφρασε, μιλώντας στο Novasports, ο Νόε Ακόστα. Ο μέσος του Αρη δεν θεωρεί πως η διήμερη αποχή μπορεί να επηρεάσει την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ δεν στέκεται ούτε στην κούραση των παικτών του Ολυμπιακού από το μακρινό ταξίδι στην Ουκρανία.

Αναλυτικά:    

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: « Μια πολύ δύσκολη, αλλά και σημαντική αναμέτρηση για εμάς σε ότι έχει να κάνει με τη βαθμολογική συγκομιδή που θέλουμε να έχουμε. Επομένως πρέπει να κατέβουμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να είναι μια ισοπαλία, αλλά γιατί όχι και η νίκη!».

Τι πρέπει να κάνει ο Αρης για να πάρει το αποτέλεσμα; « Θα πρέπει αρχικά να κρατήσουμε την κοινή πορεία που ακολουθούμε τώρα. Να έχουμε ομαδικό πνεύμα, να είμαστε οργανωμένοι και πειθαρχημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του 90λεπτου και από κει και πέρα όσο καταφέρνουμε και διατηρούμε το μηδέν, τόσο θα μας δοθεί η ευκαιρία για να χτυπήσουμε το ματς με κάποιο γκολ!».

Για την κούραση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού: « Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών από τους οποίους όποιος κληθεί να αγωνιστεί θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το ελλιπές πρόγραμμα προπονήσεων, λόγω της αποχής: « Η ομάδα σε καμία στιγμή της χρονιάς δεν έψαξε για δικαιολογίες. Δεν μπορεί, λοιπόν, ο συγκεκριμένος παράγοντας να παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, έχει καλή φυσική κατάσταση, συνεχίζει να είναι συγκεντρωμένη, εκτελώντας τα τακτικά κομμάτια τα οποία της ζητούνται. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.