Μαγνήτισε η συνοδός του Ρας

Στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» μαγνήτισε τα βλέμματα ο επίδοξος διάδοχος του Ίαν Ρας, στις εξέδρες έκανε το ίδιο η συνοδός του.

Στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ» μαγνήτισε τα βλέμματα ο επίδοξος διάδοχος του Ίαν Ρας, στις εξέδρες έκανε το ίδιο η συνοδός του.

Ο παλαίμαχος Ουαλός στράικερ και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ, πανηγύρισε έξαλλα τα γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ και των υπόλοιπων απέναντι στην Ρόμα, με τον Αιγύπτιο να πλησιάζει στα 4 γκολ το ρεκόρ του Ρας για τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν με τους «ρεντς».

Αυτό δεν φάνηκε να απασχολεί εκείνη την στιγμή τον 56χρονο, αλλά ούτε και την …μυστηριώδη παρουσία που καθόταν δίπλα του.

Για όσους – και ήταν πολλοί – αναρωτήθηκαν για την ταυτότητά της, πρόκειται για την Κάρολ Άντονι, μοντέλο και τραγουδίστρια από την Ιρλανδία, που είναι ζευγάρι με τον Ρας εδώ και τέσσερα χρόνια.

Η Άντονι, δηλώνει φανατική οπαδός των «ρεντς» και δεν πτοείται από την διαφορά ηλικίας 22 ετών που την χωρίζει με τον αρχισκόρερ της αγγλικής ομάδας.

«Έβλεπα τον Ίαν στην τηλεόραση όταν ήμουν νεότερη. Όλη η οικογένειά μου υποστηρίζει Λίβερπουλ. Δεν ασχολούμαι με τη διαφορά ηλικίας. Είχα προβληματιστεί όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε αλλά όχι πλέον».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.