Να συνεχίσει το σερί της

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και στο Περιστέρι, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Super League (17:15, Novasports 2 - #ATRAEK).

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο της σερί και στο Περιστέρι, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 21η αγωνιστική της Super League (17:15, Novasports 2 – #ATRAEK). Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν εννέα σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλουν να τις κάνουν δέκα, κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. 

Παράλληλα, η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θέλει να εκμεταλλευτεί την εντός έδρας γκέλα του Παναθηναϊκού, αποκτώντας σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Σιμόες, Μπαρμπόσα και Κορδέρο, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ο προπονητής της Ένωσης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ανέστη στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Άρθο στο κέντρο της άμυνας. Οι Γκάλο και Ντίντακ θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γιόχανσον, Μάνταλο και Ζουκουλίνι να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Οι Αραβίδης, Τζεμπούρ και Μπουονανότε αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί της Ένωσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Βάργκας, εφόσον κριθεί πως είναι απόλυτα υγιής να αγωνιστεί.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.