Στα ημιτελικά η Χίος

Η Χίος προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς επικράτησε στη Γλυφάδα 13-12 του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά για την Α΄ φάσης των πλέι-οφ.

Η Χίος προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, καθώς επικράτησε στη Γλυφάδα 13-12 του Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά για την Α΄ φάσης των πλέι-οφ. Οι νησιώτες πέτυχαν το μεγάλο στόχο τους, να επανέλθουν δηλαδή στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, και χωρίς άγχος πλέον θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Το σημερινό παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να σκοράρουν… κατά ριπάς, με τη Χίο να προηγείται 6-3, λίγο πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος. Ο Απόλλωνας με ένα σερί 3-0 ισοφάρισε (6-6) στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν αισθητά την άμυνά τους και κατάφεραν να κρατήσουν την “αμφίβια ταξιαρχία” χωρίς γκολ για περίπου έντεκα αγωνιστικά λεπτά, “χτίζοντας” εκ νέου ένα προβάδισμα τριών τερμάτων (9-6). Ο ΝΟΧ με πρωταγωνιστή τον Κιρίλ Ρουστάμοφ συντήρησε αυτή τη διαφορά ως τα τελευταία λεπτά, όταν οι γηπεδούχοι, με δύο διαδοχικά γκολ του Δήμου Δερμιτζάκη, πλησίασαν σε 13-12, 1΄23΄΄ πριν τη λήξη. Η Χίος μπορεί να μη σκόραρε στη συνέχεια, αλλά “έβγαλε” την τελευταία άμυνα και κράτησε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 4-6, 2-2, 2-3, 4-2

Τα γκολ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Παπάκος 3, Δ. Δερμιτζάκης 3, Μοσκόφ 2, Λέκιτς 2, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος

ΧΙΟΣ: Ρουστάμοφ 5, Τεσάνοβιτς 2, Παπούκας 2, Μιμίδης 2, Καζάζης, Καρακάσης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.