Κόπηκαν Γκέτσε, Τσαν από την προεπιλογή

Χωρίς τον άνθρωπο που της χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, τον Μάριο Γκέτσε, η προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Εκτός και οι Μουστάφι, Τσαν, μέσα ο τραυματίας Νόιερ.

Χωρίς τον άνθρωπο που της χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, τον Μάριο Γκέτσε, η προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Γιοακίμ Λεβ «έκοψε» από την αποστολή τον μέσο της Ντόρτμουντ, με την οποία έκανε φέτος 32 συμμετοχές. Αντίθετα, από την υποβιβασμένη Κολωνία επιλέχθηκε ο αριστερός μπακ, Γιόνας Έκτορ.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει επιλέξει τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, δεν υπήρχε χώρος για τον Σκόντραν Μουστάφι της Άρσεναλ, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 2014. 

Εκτός έμεινε και ο μέσος της Λίβερπουλ, Έμρε Τσαν, ο οποίος είναι  έμεινε εκτός δράσης από τον περασμένο Μάρτιο με πρόβλημα στη μέση. 

Ο Νόιερ παρότι είναι στην προεπιλογή το πιθανότερο είναι να χάσει το τουρνουά, καθώς έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα κλήθηκε ο επιθετικός της Φράιμπουργκ, Νιλς Πέτερσεν, ο οποίος ουσιαστικά κέρδισε στο νήμα τον Σάντρο Βάγκνερ

Η προεπιλογή της Γερμανίας: 
Τερματοφύλακες: Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν), Μανουέλ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (ΠΣΖ)

Αμυντικοί: Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Έκτορ (Κολωνία), Ματς Χούμελς (Μπάγερν), Ζόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Μάρβιν Πλάτενχαρντ (Χέρτα), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Σούλε (Μπάγερν), Τζόναθαν Τα (Λεβερκούζεν)

Μέσοι: Γιούλιαν Μπραντ (Λεβερκούζεν), Γιούλιαν Ντράξλερ (ΠΣΖ), Λέον Γκορέτσκα (Σάλκε), Ιλκάι Γκουντογκάν (Σίτι), Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Μεσούτ Οζίλ (Άρσεναλ), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Σεμπάστιαν Ρούντι (Μπάγερν), Λερόι Σανέ (Σίτι)

Επιθετικοί: Μάριο Γκόμες (Στουτγκάρδη), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Νιλς Πέτερσεν (Φράιμπουργκ), Τίμο Βέρνετ (Λειψία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.