Λύγισε και ο Φωκικός στην Πάτρα

Την πέμπτη διαδοχική νίκη της στην Πάτρα πέτυχε η Παναχαϊκή, η οποία επιβλήθηκε εύκολα και δίκαια 3-1 του Φωκικού.

Την πέμπτη διαδοχική νίκη της στην Πάτρα πέτυχε η Παναχαϊκή, η οποία επιβλήθηκε εύκολα και δίκαια 3-1 του Φωκικού. Οι Πατρινοί ξεπέρασαν το σοκ της συντριβής από την Αναγέννηση Επανομής και επέστρεψαν στις επιτυχίες απέναντι στους μαχητικούς αντιπάλους τους.

Οι Αχαιοί αναζήτησαν το γρήγορο γκολ και κατάφεραν να το πετύχουν στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή. Συγκεκριμένα, στο 16′ ο Κοιλιάρας επιχείρησε σέντρα και ο Φουρτάδο με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Βαλσαμάκη.

Έξι λεπτά αργότερα, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους γηπεδούχους λόγω της αποβολής του Παϊζάνου με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς ανέτρεψε τον Φουρτάδο που έφευγε απειλητικά προς την εστία της ομάδας της Άμφισσας.
Η Παναχαϊκή έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 52′ όταν μετά από σέντρα του Ουαταρά και τραγικό λάθος του Βαλσαμάκη, η μπάλα στρώθηκε στον Ντίνα και εκείνος με πλασέ την έστειλε στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ο Φωκικός παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση όχι μόνο δεν κατέρρευσε αλλά πέντε λεπτά αργότερα μείωσε με τον Ταμπάκη που αξιοποίησε το λάθος του Παπαστεργίου και με σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Πουρή έχοντας και τη. βοήθεια του αριστερού δοκαριού.

Ωστόσο, στο 70′ οι Αχαιοί έφτασαν και σε τρίτο γκολ με κοντινό σουτ του Ουρτάδο έπειτα από σέντρα του Ντίνα και στην ουσία «κλείδωσαν» τη νίκη.

Πάντως, δύο λεπτά αργότερα, ο τελευταίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς έσπρωξε τον Δημάκη. Η παράβαση υποδείχθηκε από τον τέταρτο διαιτητή.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Βαγγέλης Καράτσης): Πουρής, Κοιλιάρας (92′ Κοκκίνης), Παπαστεργίου (85′ Σπίνουλας), Λαμπρόπουλος, Πακάλτσης, Άντονι, Ουρτάδο, Ντίνας, Ουαταρά (69′ Ατματζίδης), Φουρτάδο.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Θωμόπουλος, Φαρμάκης (80′ Νικόλτσης), Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Σκαρίμπας (55′ Δήμας), Στόικος (55′ Μπουλουλής), Καλλέργης, Ταμπάκης.


Αναλαμβάνει ο Βούζας
Ο Βασίλης Βούζας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής. Ο νεαρός τεχνικός παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον μεγαλομέτοχο της πελοποννησιακής ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια. «Συμφωνήσαμε σήμερα το πρωί με τον κ. Βούζα», ανέφερε ο Κούγιας στο σάιτ sportfmpatras, το οποίο προανήγγειλε και τη μεταγραφή του Λάζαρου Θεοδωρέλλη, που προ ημερών έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.