«Αυτός είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τάχθηκε υπέρ του Κονορ Μακ Γκρέγκορ, στην επικείμενη μάχη του με τον Φλόιν Μέιγουεδερ και δε δίστασε να τον παρομοιάσει με τον εαυτό του.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/08/2017 • 13:12
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
  • shares
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τάχθηκε υπέρ του Κονορ Μακ Γκρέγκορ, στην επικείμενη μάχη του με τον Φλόιν Μέιγουεδερ και δε δίστασε να τον παρομοιάσει με τον εαυτό του. Χαρακτηριστικά, ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως ο Ιρλανδός του θυμίζει τον εαυτό του.

Χαρακτηριστικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Εχεις έναν τύπο, που έχει κάνει μια καριέρα για πολλά χρόνια και αυτός είναι ο Μέιγουεδερ. Από την άλλη έχουμε έναν άλλο τύπο που έχει μια πιο σύντομη καριέρα, αλλά έκανε τον εαυτό του μεγάλο όνομα. Ό,τι είπε, το έκανε και σε αυτήν την περίπτωση το ΜΜΑ μπαίνει στην πυγμαχία».

Και συμπλήρωσε: «Πριν είχαμε την πυγμαχία να προσπαθεί να μπει στο ΜΜΑ. Εγώ, ως τεράστιος φαν του ΜΜΑ, βλέπω αυτή τη μάχη... δεν ξέρω. Μπορεί να καταλήξει και στους δύο. Ο κόσμος προβλέπει ότι ο Μέιγουεδερ θα νικήσει εύκολα, δεν τον πιστεύω. Είναι μια δύσκολη μάχη. Ο Κόνορ έχει δύναμη, μπορεί να σε ρίξει νοκ άουτ από κάθε πλευρά και έχει αυτοπεποίθηση όπως εγώ. Είναι ο Ιμπραΐμοβιτς των πολεμικών τεχνών και είμαι ο Μακ Γκρέγκορ του ποδοσφαιρικού πλανήτη. θα νικήσει επειδή πιστεύει στον εαυτό του τόσο πολύ και όπως λέω, σε ό,τι κι αν κάνεις το πνευματικό μέρος είναι το 50%. Αν το έχεις αυτό, μπορείς να πετύχεις».

Το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας...

09/05/2018 • 16:07