Πέρασε η 4η αλλαγή από την UEFA

Η UEFA ενημέρωσε τις ομοσπονδίες μέλη της για τις διαφοροποιήσεις που έχουν αποφασιστεί στον αριθμό των αλλαγών που δικαιούνται οι ομάδες στους αγώνες των διοργανώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019.

Η UEFA ενημέρωσε τις ομοσπονδίες μέλη της για τις διαφοροποιήσεις που έχουν αποφασιστεί στον αριθμό των αλλαγών που δικαιούνται οι ομάδες στους αγώνες των διοργανώσεων της για την αγωνιστική περίοδο 2018/2019.

Η πιο σημαντική αλλαγή αφορά στο δικαίωμα που δίνεται στις ομάδες να πραγματοποιήσουν τέταρτη αλλαγή σε περίπτωση που ο αγώνας πάει στην παράταση. Ο κανονισμός αυτός ισχύει σε αγώνες του Champions League, του Europa League, του Super Cup της UEFA, του Champions League Γυναικών και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Ακόμη και αν μια ομάδα δεν εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές που δικαιούται στη διάρκεια των ενενήντα λεπτών, θα έχει το δικαίωμα στην παράταση να κάνει συνολικά τέσσερις αλλαγές (για παράδειγμα, δύο στην κανονική διάρκεια και δύο στην παράταση).

Σημαντική διαφοροποίηση προκύπτει στον αριθμό των αλλαγών που δικαιούνται οι ομάδες στους αγώνες Νέων, Νεανίδων και Παίδων στις διοργανώσεις της UEFA. Στο UEFA Youth League και στους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων Παίδων U17, Νέων U19, Νεανίδων U19 και Κοριτσιών U17 οι ομάδες θα δικαιούνται να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές.

Για να μην προκαλούνται καθυστερήσεις από συχνές διακοπές για αλλαγές στους αγώνες, η κάθε ομάδα θα μπορεί να εξαντλήσει τις πέντε αλλαγές της διακόπτοντας τον αγώνα μάξιμουμ τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.