Συριανός και ο Γκόρτσανιουκ

Δημότης ...Σύρου θα είναι για τους επόμενους πέντε μήνες ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Δημότης …Σύρου θα είναι για τους επόμενους πέντε μήνες ο Ζένια Γκόρτσανιουκ. Ο πρώην άσσος του Ηρακλή συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Φοίνικα Σύρου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

«Νομίζω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή. Ο Φοίνικας είναι ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις για τους αθλητές που αγαπούν το άθλημα. Είναι ίσως η πιο οργανωμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα φθάσουμε πολύ ψηλά στην φετινή περίοδο. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και τη διοίκηση που πίστεψαν σε μένα, ελπίζω να τους ανταποδώσω την εμπιστοσύνη» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζένια ο οποίος εδώ και έναν μήνα προπονείται κανονικά στην Θεσσαλονίκη.

«Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνομαι. Σίγουρα μου λείπουν παιχνίδια αλλά όταν μπω στο γήπεδο όλα θα είναι διαφορετικά» σχολιάζει ο νεαρός ακραίος ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα φορέσει την φανέλα του Φοίνικα στο ματς της 8ης αγωνιστικής που βρίσκει τους «Πειρατές» να αγωνίζονται στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή, την πρώην ομάδα του Γκόρτσιανουκ.

«Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Ηρακλή. Αγάπησα πολύ αυτή την ομάδα, δέθηκα μαζί της και με τους οπαδούς της και δεν κρατάω κακία. Με ένα συγκεκριμένο άτομο έχω πρόβλημα που με κοροϊδεύει συνέχεια και μου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.» ήταν τα λόγια του πρώην άσσου των «μπλε» που πλέον αλλάζει πόλη και ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.