Βαλβέρδε: “Να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας”

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν πως η Μαρσέιγ ήταν αυτή που κρατούσε τις τύχες στα χέρια της, ωστόσο η απογοήτευση προέρχεται από τον τρόπο, με τον οποίο έμεινε εκτός "16" ο πρωταθλητής Ελλάδος, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Νίκο Γαβαλά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρσεναλ.

Στον Ολυμπιακό γνώριζαν πως η Μαρσέιγ ήταν αυτή που κρατούσε τις τύχες στα χέρια της, ωστόσο η απογοήτευση προέρχεται από τον τρόπο, με τον οποίο έμεινε εκτός “16” ο πρωταθλητής Ελλάδος, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Νίκο Γαβαλά μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αρσεναλ.

Για τα συναισθήματα του μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή: Ότι πέρασε η Μαρσέιγ το ξέραμε πως ήταν μέσα στις πιθανότητες, αυτό που ήταν σκληρό για εμάς ήταν ο τρόπος. Μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο πιστεύαμε πως ήμασταν στους “16”, ακόμα και αν ισοφάριζε η Μαρσέιγ, αλλά μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχαν δύο γκολ. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να πανηγυρίζουμε γα το δικό μας αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας, κάναμε καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν φτάσουμε στο μάξιμουμ της απόδοσης μας μπορούμε να πετύχουμε πράγματα στη διοργάνωση. Ωστόσο από εδώ και πέρα τα πράγματα δυσκολέυουν, καθώς οι αγώνες είναι νοκ άουτ και δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχίες, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Αν κόστισε στον Ολυμπιακό η ήττα στην πρεμιέρα: Ισως εκείνο το παιχνίδι ήταν το κλειδί για εμάς. Αγωνιστήκαμε χωρίς επίσημα παιχνίδια και ίσως μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο από εκείνο το παιχνίδι. Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη τότε και πρέπει να το αναγνωρίσουμε, αλλά αν κοιτάξουμε όλη την πορεία, τότε μπορούμε να πούμε πως αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.