Ντόρτμουντ σε Καμπετσή: «Βρες ομάδα»

Ο Νίκος Νταμπίζας μιλάει με τη Ντόρτμουντ για τον Αργύρη Καμπετσή γράφει το ένα ρεπορτάζ. Ο Καμπετσής έρχεται δανεικός στον Παναθηναϊκό αναφέρει το άλλο. Ποια όμως είναι η αλήθεια στη συγκεκριμένη υπόθεση;

Ο Νίκος Νταμπίζας μιλάει με τη Ντόρτμουντ για τον Αργύρη Καμπετσή γράφει το ένα ρεπορτάζ. Ο Καμπετσής έρχεται δανεικός στον Παναθηναϊκό αναφέρει το άλλο. Ποια όμως είναι η αλήθεια στη συγκεκριμένη υπόθεση; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται πλέον από τη γερμανική ομάδα. Μάλιστα, η διοίκηση της Μπορούσια έχει ήδη προτείνει στον Καμπετσή να λύσουν το πλουσιοπάροχο για τον ίδιο συμβόλαιο (τριών χρόνων ακόμα), ενώ του έχει διαμηνύσει πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να βρει ομάδα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στην έναρξη της προετοιμασίας της Μπορούσια Ντόρτμουν κάτω των 20 ετών ο Καμπετσής δεν προπονούταν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και που τους έχει ζητηθεί να βρουν ομάδα.

Οπότε αν ο Παναθηναϊκός όντως θέλει τον παίκτη μπορεί να τον αποκτήσει και ελεύθερο αφού μια πρόταση προς τον ίδιο θα αποτελούσε και «λύτρωση» για τη γερμανική ομάδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Αργύρης Καμπετσής βρίσκεται στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας, όμως ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους «κομμένους». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.