To Warframe προσθέτει δωρεάν Fighting Game Mode

Εμπνευσμένο από το Street Fighter.To Warframe, to free-to-play third-person shooter από την...

Εμπνευσμένο από το Street Fighter.

To Warframe, to free-to-play third-person shooter από την Digital Extremes, λαμβάνει ένα δωρεάν arcade fighting mini-game με όνομα Frame Fighter.

Έχοντας αποκαλυφθεί μέσω της επίσημης σελίδας του Warframe, το Frame Fighter μπορεί να βρεθεί αν επισκεφθείτε το Cephalon Simaris, μια περιοχή στο Sanctuary, και αποκτήσετε το Ludoplex με την χρήση Standing resource.

Στο Frame Fighter, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα Excalibur, Volt και Mag Warframes, με το καθένα παρέχει και ένα μοναδικό ability. Περισσότεροι Frame Fighter χαρακτήρες μπορούν να ξεκλειδωθούν αν βρείτε Fragments – αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε με scan και είναι κρυμμένα σε όλο το Warframe.

Credit: Digital Extremes

Το mini-game φαίνεται να πήρε την έμπνευσή του από έναν fan του Warframe, με όνομα LocoCrazy_ και θα μετατρέψει το Orbiter σας σε πεδίο μάχης. Άλλα mini-games όπως το Wyrmius και Happy Zephyr είναι επίσης διαθέσιμο στο Cephalon Simaris, αν και υπάρχουν και άλλη μυστικοί τρόποι για να έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Η επίσημη δημοσίευση ανακοίνωσε επίσης νέα Amp parts, όπως τα Rahn Prism, Phahd Scaffold και Anspatha Brace, καθώς και νέα Dojo διακοσμητικά.

Το Warframe ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch τον προηγούμενο μήνα και η Digital Extremes εξετάζει την πιθανότητα cross-play για το port. Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία πρόσφατα γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του Warframe, ανακοινώνοντας ότι μετρά πλέον 38 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.