Ξέφυγαν μερικές πληροφορίες για την υπόθεση του “Sherlock Holmes 3”

Δια στόματος Jude Law.Η τρίτη ταινία για τον, κατά κόσμο, "αυτάρεσκο" και ευφυέστατο ντετέκτιβ που...

Δια στόματος Jude Law.

Η τρίτη ταινία για τον, κατά κόσμο, “αυτάρεσκο” και ευφυέστατο ντετέκτιβ που ακούει στο όνομα Sherlock Holmes είναι επίσημα γεγονός, και πρόσφατα μερικές πληροφορίες σχετικές με την υπόθεσή του ξεγλίστρησαν από τα λόγια του Jude Law, που υποδύεται τον πιστό Watson.

Το 2009 πρωτοκυκλοφόρησε η ταινία “Sherlock Holmes”, του σκηνοθέτη Guy Ritchie και με πρωταγωνιστές τους Robert Downey Jr. και Jude Law, και γνώρισε μεγάλη αποδοχή από κοινό και κριτικούς. Δύο χρόνια μετά, το 2011, έκανε την εμφάνιση του στους κινηματογράφους το sequel με τίτλο “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, το οποίο δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την αρχική ταινία και αγαπήθηκε εξίσου. Οι πρωταγωνιστές του ασφαλώς και θα επιστρέψουν, και ενώ προετοιμάζονται για τα γυρίσματα, ο Jude Law σε συνέντευξη του στο EW δεν ήταν ιδιαίτερα εχέμυθος.

“Ελπίζουμε να προωθήσουμε την ιστορία μπροστά. Όπως πάντα, η ουσία της υπόθεσης είναι η αμοιβαία τους σχέση [των Holmes και Watson]. Πρόκειται να εξετάσουμε- από τη στιγμή που έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδαμε- πρόκειται να παίξουμε με το γεγονός πως δεν έχουν δει ο ένας τον άλλον για πολύ καιρό, εξίσου”, ήταν η απάντηση του Law, όταν τον ρώτησαν για το τι πρόκειται να ακολουθήσει με τους δύο πρωταγωνιστές.

Από τα λόγια του καταλαβαίνουμε πως το μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της δεύτερης και της τρίτης ταινίας επηρεάζει και τους δύο χαρακτήρες. Αν και το όνομα του Sherlock Holmes ακολουθείται ανέκαθεν από αυτό του Dr. John Watson, υπάρχουν πραγματικά μερικά διαστήματα και στην ιστορία του Sir Arthur Conan Doyle όπου οι δύο χαρακτήρες ακολουθούν διαφορετικά μονοπάτια. Φαίνεται πως αυτά τα σημεία της ιστορίας σκοπεύουν να εξερευνήσουν οι νέοι σεναριογράφοι της ταινίας, και εμείς περιμένουμε με αγωνία να δούμε πως έχουν εξελιχθεί οι καταστάσεις στο γνωστό σπίτι στο νούμερο 221B, Baker Street.

Η σεναριογραφική ομάδα αποτελείται από 5 ονόματα με γνωστούς τίτλους στο δυναμικό τους, συγκεκριμένα τους Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy, Captain Marvel), Gary Whitta (Rogue One), Justin Malen (Baywatch), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) και Kieran Fitzgerald (Snowden). Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές σχετικά με το όνομα του σκηνοθέτη που θα κρατήσει τα ηνία.

Τα γυρίσματα, ωστόσο, φαίνεται να έχουν τεθεί σε λειτουργία, ή έστω οι προετοιμασίες τους, αφού ο Robert Downey Jr. με μία κοινοποίηση του στο twitter έδειξε στο κοινό το πώς εξασκεί την Sherlock έκφραση του. Η ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα η ταινία έχει ορισθεί για τις 25 Δεκεμβρίου του 2020.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.