Πέταξαν…λάχανο στον Μπρους!

Ο Στιβ Μπρους δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Άστον Βίλα. Την Τρίτη χρειάστηκε να προστατευεί από ένα...λάχανο που εκτόξευσε εναντίον του οπαδός της ομάδας!

Ο Στιβ Μπρους δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Άστον Βίλα. Την Τρίτη χρειάστηκε να προστατευεί από ένα…λάχανο που εκτόξευσε εναντίον του οπαδός της ομάδας!

Οι «βίλανς» έμειναν στο 3-3 με την Πρέστον για την Τσάμπιονσιπ σε ένα επεισοδιακό ματς, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι για το 4-3 στις καθυστερήσεις. Έτσι η περσινή φιναλίστ των πλέι – οφ έχει μόλις τρεις νίκες σε 11 ματς πρωταθλήματος.

Ο Μπρους δέχεται εδώ και καιρό σκληρή κριτική από τον κόσμο, ωστόσο ένας φίλαθλος το προχώρησε πολύ πριν από την έναρξη του ματς, εκτοξεύοντας ένα λάχανο εναντίον του προπονητή!

«Το είχε σε μία σακούλα και το πέταξε προς τον Μπρους λέγοντάς του ”εκεί μας κατάντησες”, τόνισε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, με τον δράστη να αναζητείται από την αστυνομία.

«Είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό για μία ομάδα όπως η Βίλα, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Ο τύπος που το πέταξε δείχνει που έχει φτάσει η κοινωνία μας. Για έναν άνθρωπο σαν κι αυτό, απορώ με το γεγονός ότι γνωρίζει τι είναι ένα λάχανο», σχολίασε αργότερα ο Μπρους…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.