Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο!

Ο Μιλένκο Τέπιτς φτάνει σήμερα (19/10) το μεσημέρι στο "Μακεδονία" κι αμέσως θα μεταβεί στο PAOK Sports Arena για τα διαδικαστικά και την πρώτη του προπόνηση με τους "ασπρόμαυρους"

Αυτό θα πει πρόγραμμα ενσωμάτωσης express! Ο Μιλένκο Τέπιτς δεν θα προλάβει να πάρει ανάσα σήμερα (19/10). Ο 32χρονος Σέρβος φορ αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι (15:35′) στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και, όπως είναι προγραμματισμένο, αμέσως να μεταβεί στο PAOK Sports Arena τόσο για τα διαδικαστικά, όσο και για την πρώτη του προπόνηση με τους “ασπρόμαυρους”!
Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα κι αφού γίνουν όλα αυτά να γνωρίσει τον προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και τους νέους συμπαίκτες του, κάνοντας προπόνηση μαζί τους.
Εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο κι όλα εξελιχθούν όπως είναι προγραμματισμένα, τότε το πιθανότερο είναι ο παίκτης να συμπεριληφθεί στην αποστολή του “Δικέφαλου” για το αυριανό (20/10) παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας, εντός έδρας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.