Η Mercedes κοντά στο Χαμόγελο του Παιδιού


Η Mercedes-Benz Ελλάς & η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της, Mercedes-Benz Financial Services (MBFS) υποστηρίζουν έμπρακτα εδώ και χρόνια τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον έχουν εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητάς τους. Έτσι, μετά το κάλεσμα που απεύθυνε ο Οργανισμός για υποστήριξη ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά.

Σε μία λιτή εκδήλωση, στο κατάστημα που έχει παραχωρηθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού από το Εμπορικό Κέντρο «The Mall Athens», ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος μαζί με την Γενική Διευθύντρια της Mercedes-Benz Financial Services, κα Ε. Δημοπούλου παρέδωσαν στον Πρόεδρό του Χαμόγελου του Παιδού, κο Κώστα Γιαννόπουλο, μία επιταγή ύψους €10.000 ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του οργανισμού.

«Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την υποστήριξη των παιδιών και τίποτε δε συγκρίνεται με τη χαρά που νοιώθουμε όταν βλέπουμε τα χαμόγελα στα προσωπά τους» δήλωσε ο κος Ι. Καλλίγερος, ενώ η κα Δημοπούλου συμπλήρωσε: «Οι δράσεις μας, μας έφεραν πολύ κοντά στην οικογένεια του Χαμόγελου του Παιδιού και πλέον αισθανόμαστε αναπόσπαστα μέλη της. Ένα πελώριο Χαμόγελο από πλευράς μας, με πολλή αγάπη για τα παιδιά του Χαμόγελου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.