Ραντεβού με Βγενόπουλο

Αντιπροσωπεία των Παλαίμαχων θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ώστε να ενημερώσουν τον "Mr MIG" για την πρωτοβουλία τους και να μάθουν τις σκέψεις του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αντιπροσωπεία των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ώστε να ενημερώσουν τον “Mr MIG” για την πρωτοβουλία τους για την απόκτηση μέσω δωρεάς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και να μάθουν τις σκέψεις και τις προτάσεις του, για την επόμενη ημέρα στην ομάδα.
 
Με αυτό τον τρόπο, αρχίζει ο κύκλος επαφών με τους μετόχους της ομάδας, αφού πρόθεση των Παλαίμαχων Ποδοσφαριστών του Παναθηναϊκού, είναι να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες με όλους τους ισχυρούς άνδρες του συλλόγου. Μετά το ραντεβού με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, οι Παλαίμαχοι θα επιδιώξουν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και με τους κκ. Πατέρα, Γιαννακόπουλο, Ζολώτα και Πολέμη.  

Το απόγευμα της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, όπου έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα μετά την συνάντηση της Πέμπτης με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη και την πρόταση της πλευράς του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ανέκκλητο πληρεξούσιο και δωρεά μετοχών).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.