Κωστένογλου: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη για το θρίλερ της αδειοδότησης, ενώ ο Φαμπιάν Βάργκας απέφυγε να τοποθετηθεί για την απόφαση του να μην υπογράψει για διακανονισμό.

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του novasports και τον Μανώλη Βογιατζάκη  για το θρίλερ της αδειοδότησης, ενώ ο Φαμπιάν Βάργκας απέφυγε να τοποθετηθεί για την απόφαση του να μην υπογράψει για διακανονισμό. 

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα αισιόδοξος γιατί η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και θεωρώ ότι στην ύστατη στιγμή θα βρεθεί μία λύση. Είμαστε σε καλό δρόμο, αυτό είναι το πρώτο και σημαντικό ώστε να εξασφαλίσει αυτή η μεγάλη ομάδα την αδειοδότηση που θα είναι σημαντική για τον σύλλογο, διότι σε διαφορετική περίπτωση το γόητρο του συλλόγου θα έχει ισοπεδωθεί. Το δεύτερο σημαντικό είναι να βρεθεί μια πιο υγιής λύση για το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν κάποια δεδομένα από ότι ακούω και ελπίζω να υπάρξει αποτέλεσμα, να συμβάλλουν και αυτοί που είναι εδώ ήδη ώστε αυτός που θέλει να έρθει,  να το κάνει με ένα σωστό τρόπο, ώστε να προγραμματίσει η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την επόμενη χρονιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κωστένογλου.

Από την πλευρά του ο Φαμπιάν Βάργκας ανέφερ: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Πρόκειται άλλωστε για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα σε έμενα και την ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.