Μπλατ: Να θυμηθούμε το… ΟΑΚΑ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ και σκοπεύει να ακολουθήσει τη «συνταγή» που χρησιμοποίησε στο ΟΑΚΑ για να αποφύγει την ήττα η Μακάμπι την Πέμπτη.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ και σκοπεύει να ακολουθήσει τη «συνταγή» που χρησιμοποίησε στο ΟΑΚΑ για να αποφύγει την ήττα η Μακάμπι την Πέμπτη.

Ο Ισραηλινός κόουτς εξήγησε πως η ομάδα του πρέπει να προσέξει για να μην αντιδράσουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης όπως εκείνη όταν έχασε τον πρώτο προημιτελικό στην Αθήνα. Κοινώς «ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογική πίεση. Πρέπει να τη μετατρέψουμε σε κάτι άλλο, όπως κάναμε στην Αθήνα, όταν ήμασταν πίσω στις νίκες κι έπρεπε να ανυψώσουμε τους εαυτούς μας και να κάνουμε μία εξαιρετική εμφάνιση, έτσι πρέπει, αν θέλουμε να φτάσουμε στο Final Four».

Δίνοντας μια γενικότερη εικόνα του σημερινού παιχνίδιού είπε ότι «εγινε για τιτανομαχία, δεν παίζαμε σόφτμπολ. Ο κόσμος ήταν απίστευτος, το ίδιο κι η ατμόσφαιρα».

Παράλληλα, μίλησε για το τι σκεφτόταν προ του ματς. «Έχω μάθει πως οι άλλοι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Εσύ πρέπει να κάνεις αυτό που χρειάζεται κι ακριβώς αυτό κάναμε» και συμπλήρωσε πως «δεν παίζαμε απέναντι σε κώνους, αλλά απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Υπήρχε άγχος, παρότι αρχίσαμε το δεύτερο ημίχρονο με μία σχετικά καλή διαφορά. Ήταν θέμα πίεσης, κάναμε 9 λάθη και κάποια στιγμή έχασα το μέτρημα. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε και προστατέψαμε τη μπάλα. Κάνεμε ότι και στο πρώτο ημίχρονο και ήταν αρκετό για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.