Σφαιρόπουλος: «Η ομάδα παίζει πάντα για να κερδίζει»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίζει.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός παίζει πάντα για να κερδίζει. 

Αναλυτικά:

«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκας. Μια κανονική διάρκεια, η οποία ήταν μεγάλη. Δείξαμε σταθερότητα. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και σε αυτό το ματς. Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να κάνουμε ένα καλό ματς, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι μια τελευταία προσπάθεια για την κανονική περίοδο. Θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας για να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών. Ξέρω ότι είναι δύσκολη μέρα, είναι Μεγάλη Παρασκευή. Θα παίξουμε, όμως, στις 19:00 και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα.

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, παίζουμε με μια οργανωμένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει, έχει ρόλους, χημεία και σκληρό στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά, αλλά και επιθετικά, για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να παίξουμε το ματς στην επίθεση, χτυπώντας εκεί που έχουν αδυναμίες οι αντίπαλοί μας».

Για το… ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού και τα σενάρια για τα πλέι οφ, είπε: «Απαντώντας αρχικά στο δεύτερο σκέλος… Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πάντα παίζει για να κερδίζει. Δεν μας νοιάζουν τα σενάρια, τι θα γίνει στη μία περίπτωση ή την άλλη. Μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε κάθε ματς. Έτσι δουλεύαμε και δουλεύουμε. Ο μόνος στόχος είναι η νίκη. 

Αναφορικά με τους τραυματισμούς, ειλικρινά είναι μια εβδομάδα που δεν πήγε καλά από πλευράς προετοιμασίας. Δεν είχαμε όλη την ομάδα στις προπονήσεις. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί, δεν ξέρουμε αν θα παίξει. Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης χθες, ο ΜακΛίν δεν θα παίξει, είχε δυο μέρες 40 πυρετό και ήταν στο νοσοκομείο. Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.