Μια … «μεγάλη εβδομάδα» για τον Ολυμπιακό

Ξεκινάει την Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σημαντικό επαναληπτικό της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μετάλιστ. Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη με 1-0 στην Ουκρανία κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους και βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ξεκινάει την Τρίτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σημαντικό επαναληπτικό της φάσης των 16 του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μετάλιστ. Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη με 1-0 στην Ουκρανία κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους και βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη νίκη επί του Άρη που σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ έφερε τον Ολυμπιακό στο +4 από τους πράσινους μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι των αιωνίων, καταστρώνει με σαφώς μικρότερο άγχος τα σχέδια του για την εβδομάδα που θα κρίνει πάρα πολλά σε ότι αφορά το μέλλον  των Πειραιωτών στους δυο από τους τρεις στόχους της ομάδας.

Στο λιμάνι ξέρουν πολύ καλά ότι αν φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ την Κυριακή θα είναι κατά 90% πρωταθλητές καθώς με 7 βαθμούς διαφορά θα πρέπει να ηττηθούν τρεις φορές στα επόμενα πέντε ματς.
Πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όμως προέχει η ρεβάνς με την Μέταλιστ. Ο Ολυμπιακός έχει, υπερασπίζοντας το 1-0 του πρώτου ματς, την ευκαιρία να συνεχίσει την πολύ καλή ευρωπαϊκή του πορεία που όλοι ελπίζουν να τραβήξει όσο πιο πολύ γίνεται.
 
Εξάλλου αν όλα πάνε καλά το βράδυ της Πέμπτης, οι ερυθρόλευκοι την Παρασκευή το μεσημέρι θα μάθουν στην κλήρωση της Νιόν τον αντίπαλο τους στους «8» αλλά και τον πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη πιστοποίησε για ακόμα μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση με τον Βαλβέρδε να διαχειρίζεται άριστα το ρόστερ και να κρατάει ξεκούραστους και έτοιμους τους παίκτες του για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.