Με συνταγή… ΟΑΚΑ

Από την προπόνηση της Πέμπτης ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε τις διαθέσεις του για τον Σαββατιάτικο αγώνα της Τούμπας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όχι μόνο δεν είδε κανέναν από τους τραυματίες Κρέσιτς, Κατσικά, Ετο, Σνάουτσνερ, Ιβιτς να επιστρέφει αλλά κινδύνευσε να χάσει - αν δεν τον χάσει τελικά - και τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Από την προπόνηση της Πέμπτης ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε τις διαθέσεις του για τον Σαββατιάτικο αγώνα της Τούμπας με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ρουμάνος τεχνικός, όχι μόνο δεν είδε κανέναν από τους τραυματίες Κρέσιτς, Κατσικά, Ετο, Σνάουτσνερ, Ιβιτς να επιστρέφει αλλά κινδύνευσε να χάσει – αν δεν τον χάσει τελικά – και τον Μπρούνο Τσιρίλο.
 
Επιπλέον, έχει ν’ αντιμετωπίσει και την απουσία του Στέλιου Μαλεζά, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δυο αγωνιστικές για τις επτά κίτρινες που συμπλήρωσε αλλά χρίζει και ξεκούρασης καθώς το γόνατό του μάζεψε υγρό προκαλώντας του ενόχληση. Το πλέον πιθανό, σύμφωνα με τις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού για το αρχικό σχήμα της επικείμενης αναμέτρησης θα ξεκινάει από τον Κώστα Χαλκιά. Επιλογή δικαιολογημένη κι ως ανταμοιβή για την εξαιρετική του εμφάνιση την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, την οποία ο κόσμος επιβράβευσε αναδεικνύοντάς τον ως πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της περασμένης αγωνιστικής.

Στην άμυνα, ο Αποστολόπουλος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο, με τους Μπαλάφα – Τσιρίλο στο κέντρο εφόσον ο Ιταλός καταφέρει ν’ αντιπαρέλθει το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης. Τη γραμμή συμπληρώνει ο φορμαρισμένος Λίνο. Μπροστά τους θα βρίσκονται δεξιά ο Λάζαρ κι αριστερά ο Γκαρσία με τρίτο μεσαίο και πιο προωθημένο τον Φωτάκη. Δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Νιμανί και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Εναλλακτικές σκέψεις που απασχολούν την τεχνική ηγεσία αφορούν την αριστερή πτέρυγα με τις περιπτώσεις των Σταφυλίδη και Γεωργιάδη, ενώ οι όποιες αντίστοιχες αφορούν τη θέση του στόπερ είναι απειροελάχιστες και αφορούν περιπτώσεις που στερούνται εμπειριών. Σαφώς και δε θα πρέπει ν’ αποκλείονται εκπλήξεις, μια λογική η οποία χαρακτηρίζει κι ενθουσιάζει τον τεχνικό του «Δικεφάλου», όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί η στάση του κόσμου. Τόσο σ’ ότι έχει να κάνει με το μέγεθος της παρουσίας του αλλά και με τη συμπεριφορά που θα επιδείξει μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Θα πρέπει όλοι να έχουν κατά νου πως πρώτη προτεραιότητα είναι η στήριξη της ομάδας για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης κι οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να μείνει μακριά από την αγωνιστική πραγματικότητα του «Δικεφάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.