Πογιέτ: “Οι μετεγγραφές το “κλειδί” για τους στόχους μας” (video)

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στο novasports.gr για τις ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, για τη "μάχη" της πρόκρισης στο κύπελλο και το ματς με τη Βέροια.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στο novasports.gr για τις ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ, για τη “μάχη” της πρόκρισης στο κύπελλο και το ματς με τη Βέροια.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ναι μεν δεν ήθελε να αποκαλύψει σε ποιο σημείο είναι οι διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας, αλλά ξεκαθάρισε ότι απ΄τις κινήσεις που θα γίνουν θα εξαρτηθούν και οι στόχοι:

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσθέσουμε ποιότητα στο δυναμικό της ομάδας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο δυναμικό μας που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται βοήθεια και γι’ αυτό θα έχουν μεγαλύτερη αξία οι προσθήκες που θα γίνουν. Νομίζω πως ό, τι κάνουμε το επόμενο τριήμερο θα είναι το “κλειδί” για τους στόχους της ομάδας στο υπόλοιπο της σεζόν. Αν είχα μόνο μια επιλογή θα ζητούσα έναν παίκτη με ταχύτητα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο προβάδισμα πρόκρισης που πήρε η ομάδα του στα προημιτελικά του κυπέλλου:

“Πιστεύω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ήταν μία από τις νίκες που μπορούν να μας ενθουσιάσουν. Θα μπορούσαμε να είμαστε στεναχωρημένοι σήμερα, αλλά οι παίκτες έκαναν την οικογένεια της ΑΕΚ να είναι χαρούμενοι.

Αν δεν είχαμε δεχθεί το γκολ στα τελευταία λεπτά τώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για πρόκριση. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αφού στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα του Ηρακλή”.

Σε ότι αφορά στο ματς με τη Βέροια και στη δύναμη που δίνει ο κόσμος στους παίκτες, ο Γκουστάβο Πογέτ υποστήριξε:

“Ήταν πάρα πολύ όμορφο αυτό που συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Από τις στιγμές που εμείς δίνουμε χαρά και ο κόσμος από την πλευρά του μας στηρίζει δυναμικά. Ελπίζω και στον αγώνα με την Βέροια να έχουμε πολύ κόσμο. Χωρίς αμφιβολία, σε μερικά παιχνίδια όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα και δεν κερδίσουν οι ομάδες, πέφτει η αυτοπεποίθηση. Δεν μπορώ να πω ψέματα, ότι δηλαδή δεν μας βοηθάει το νικηφόρο σερί των εφτά συνεχόμενων νικών. Ακόμα και η νίκη στο κύπελλο, οφείλεται στην καλή ψυχολογία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.