Γκαρμπαχόσα: “Λάθος του Βασιλακόπουλου τα όσα είπα για τον Γκασόλ”

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, στα λεγόμενα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, που μεταξύ άλλων ανέφερε πως "ο Πάου Γκασόλ δεν είναι παίκτης".

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, στα λεγόμενα του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως “ο Πάου Γκασόλ δεν είναι παίκτης”.

Ο παλαίμαχος παίκτης και μέρος της “χρυσής” γενιάς του ισπανικού μπάσκετ, ανέφερε σχολιάζοντας τα παραπάνω:

«Δεν θέλω να δώσω μεγαλύτερη σημασία σε όσα δήλωσε ο κος. Βασιλακόπουλος. Σε κάθε περίπτωση ήταν ένα σημαντικό λάθος κι έλλειψη σεβασμού! Είμαι σίγουρος πως όταν ακούσει ξανά τι είπε, θα συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος…. Το να κριτικάρεις έναν παίκτη σαν τον Πάου Γκασόλ, έναν παίκτη top επιπέδου σε παγκόσμιο επίπεδο είναι ένα σημαντικό λάθος».

Μιλώντας μάλιστα για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν παίκτη των Σπερς, ανέφερε: «Ο Πάου είναι 38 ετών… Φροντίζει το κορμί του με εξαιρετικό τρόπο, κάθε χρόνο ανανεώνει το ραντεβού του με την εθνική ομάδα και είναι συνεχώς μαζί μας στα EuroBasket, τα Παγκόσμια Κύπελλα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τον κριτικάρει! Είμαστε συνεχώς στα ημιτελικά των μεγάλων διοργανώσεων από το 1999. Οι ισπανικές ομάδες συμμετέχουν στις κορυφαίες διοργανώσεις… Πως γίνεται, λοιπόν, να μιλάμε για πτώση;».

Τέλος, σχολιάζοντας τις σχέσεις της ισπανικής με την ελληνική ομοσπονδία, είπε: «Υπάρχουν πρόεδροι με τους οποίους έχουμε εξαιρετικές σχέσεις όπως εκείνοι της Ρωσίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας. Με την Ελλάδα δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις… Δεν έχουμε κακές σχέσεις όμως δεν είμαστε σε συχνή επικοινωνία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.