Σεμινάριο και προπόνηση

Για τους τελευταίους κανονισμούς της διαιτησίας ενημερώθηκαν από τον καθ' ύλη αρμόδιο, Κύρο Βασσάρα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου.

Για τους τελευταίους κανονισμούς της διαιτησίας ενημερώθηκαν από τον καθ’ ύλη αρμόδιο, Κύρο Βασσάρα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου. Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας βρέθηκε την Τετάρτη (22/2) στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και παρέδωσε σεμινάριο με θέμα «κανονισμοί ποδοσφαίρου και διαιτησίας».
 
Αυτό είχε διάρκεια δύο ωρών, ενώ έγινε και προβολή βίντεο από ευρωπαϊκούς αγώνες, με τον κ. Βασσάρα να δέχεται αρκετές ερωτήσεις και να λύνει τις σχετικές απορίες των Κυανόλευκων. Μετά τα. θρανία, οι παίκτες του Ατρόμητου κατευθύνθηκαν στον γνώριμό τους χώρο, το γήπεδο, όπου έγινε προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Γρηγόρη Γεωργίτσα.
 
Το πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο Τάσος Καραμάνος έκανε ισομετρικές ασκήσεις, ενώ ο Τσαρλς Ιτάνζ ακολούθησε θεραπεία και ενδυνάμωση. Οι άλλοι τρεις τερματοφύλακες της ομάδες δούλεψαν στο γυμναστήριο με τον προπονητή τους, Παναγιώτη Μαλλιαρίτση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.