Σκέφτεται Περιστέρι, Ντικούδη και Γκίντενς ο Μαρκόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πάρει το δρόμο για το... σπίτι το μεσημέρι από την Αθήνα, μετά τον χθεσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πάρει το δρόμο για το… σπίτι το μεσημέρι από την Αθήνα, μετά τον χθεσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Από αύριο, Δευτέρα (20/2), ξεκινά η προετοιμασία των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά» για την αναμέτρηση με το Περιστέρι, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος τους έδωσε ρεπό σήμερα για να ξεκουραστούν. Πλέον όλη η προσοχή τους στρέφεται σστην Α1, αλλά το γεγονός των συνεχόμενων ηττών δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στους Θεσσαλονικείς. Έτσιμ ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του.

Την ίδια ώρα περιμένει από τη διοίκηση να βρει μια λύση όσον αφορά στο θέμα του Τζέι Αρ Γκίντενς. Ο παίκτης θα πάει στις ΗΠΑ για να κάνει επέμβαση στον καρπό του και αναμένεται η συμφωνία των δύο πλευρών για τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του, αλλά και το τι θα γίνει όσον αφορά στο κενό που θα μείνει μετά την αναχώρηση του. Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Δήμου Ντικούδη, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Αθήνα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου και ουδείς γνωρίζει τι θα… συμβεί στη συνέχεια.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.