Ιτούδης: «Αυτή ήταν η δήλωσή μου…» (video)

Για την περιβόητη δήλωσή του σχετικά με την ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι του Ολυμπιακού, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα του novasports και στον Δημήτρη Καρύδα.

Για την περιβόητη δήλωσή του σχετικά με την ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι του Ολυμπιακού, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα του novasports και στον Δημήτρη Καρύδα. 

«Είπα πως ο Ολυμπιακός έχει χαρακτηριστικό στοιχείο του παιχνιδιού του τη δυνατή άμυνα. Πάει πολύ physical στα ριμπάουντ και σε αυτό θα έπρεπε να ματσάρουμε εμείς και στο μυαλό και στ σώμα. Αυτή ήταν η δήλωσή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ για να σχολιάσει για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κέρδισαν μια πολύ καλή ομάδα που ήρθε προετοιμασμένη. Ο Ολυμπιακός ψάχνει μια λυτρωτική εκτός έδρας νίκη, είναι κάτι που το περιμέναμε. Μας έδωσε τα μις ματς ο Ολυμπιακός και με τον Μίλος και με τον Χάινς, αντιθέτως αυτό δεν έγινε όταν έπαιζε ο Φρίλαντ. Θέλαμε να στοχεύσουμε εκεί, δηλαδή στο χαμηλό ποστ, είχαμε πει πως έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι στο mind παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς. Κερδίσαμε τα ριμπάουντ κόντρα σε μια αθλητική ομάδα, γενικότερα ήμασταν καλύτεροι και πήραμε μια σπουδαία νίκη σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο.
 
Κρατάμε το 5-2 αλλά δεν επαφιόμαστε σε αυτό, έχουμε πολύ δύσκολο β’ γύρο και κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Προσπαθούμε να κρατήσουμε ανέπαφη την έδρα μας, είναι κάτι που θα μετρήσει νομίζω. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.