Στάζει μέλι για τον Πάτο ο Μπερλουσκόνι

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Αλεσάντρε Πάτο, μετά τη νίκη 4-0 επί της Άρσεναλ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Αλεσάντρε Πάτο, μετά τη νίκη 4-0 επί της Άρσεναλ, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρόεδρος της Μίλαν έκανε ειδική αναφορά στον Βραζιλιάνο επιθετικό των «ροσονέρι» και σύντροφο της κόρης του Μπάρμπαρα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μπερλουσκόνι τόνισε για τον Πάτο: «Και ας μην ξεχνάμε την επιστροφή του Αλεσάντε Πάτο, ενός παίκτη από τον οποίο περιμένουμε πολλά».

Σχετικά με το θέμα του Κάρλος Τέβες, ο Μπερλουσκόνι τόνισε: «Δεν ήθελα την άφιξή του. Έχουμε έξοχες εναλλακτικές στην επίθεση, όπως ο Ελ Σαράβι, ο οποίος είναι ένας μικρός προπονητής και τον Μάξι Λόπες».

Όσον αφορά στη νίκη επί της Άρσεναλ, δήλωσε: «Οφείλεις να είσαι ικανοποιημένος όταν κερδίζεις με τέτοιο τρόπο. Ήταν μια άψογη εμφάνιση στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να την επαναλάβουμε στη ρεβάνς».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν τόνισε για τη «μάχη» του ιταλικού πρωταθλήματος: «Ποτέ δεν είχαμε καμία αμφιβολία σχετικά με την κατάκτηση ξανά του Σκουντέτο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είμαστε ανώτεροι από την Γιουβέντους, παρά το ότι σεβόμαστε την εξαιρετική ομάδα τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.