Πιάνει μπάλα ο Νειμάρ!

Ύστερα από τρεις μήνες απραξίας ο Νειμάρ επιστρέφει στις προπονήσεις της Π.Σ.Ζ. Ο Βραζιλιάνος είχε χτυπήσει στο ντέρμπι με την Μαρσεϊγ (3-0) και εξαιτίας ενός μυϊκου τραυματισμού απουσιάσε από 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.Εννοείται πως θα λείψει και στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.

Επιστρέφει στις προπονήσεις με μπάλα ο Νειμάρ! Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμος για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.
Σε ένα μήνα αρχίζει η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου και ο παίκτης  της Π.Σ.Ζ είναι αποφασιμένος να δώσει το παρών στις 17 Ιουνίου, όταν η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία στην πρεμιέρα της στο μουντιάλ.Ο Νειμάρ είχε χτυπήσει τέλη Φεβρουαρίου και δεν είχε αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους 16 του Champions League όπως και στους αγώνες του γαλλιοκού πρωταθλήματος και κυπέλλου , εκεί που η ομάδα ουσιαστικά δεν τον χρειάστηκε ποτέ καθώς ένας ακόμα τίτλος στο Σαπιονά (7ος) είχε εξασφαλιστεί, όπως και στο κύπελλο (12ο) δεν είχε αντίπαλο.

Ιατρικό ανακοινωθέν ΠΣΖ: Οι εξετάσεις έδειξαν σημαντική πρόοδο. Ο Νειμάρ την Κυριακή θα ξεκινήσει προπόνηση με μπάλα στο ΄΄Ooredoo Training Centre.”

Η πρωταθλήτρια ΠΣΖ την Κυριακή υποδέχεται την Ρεν στο Παρίσι και κλείνει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με την Καέν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.