TAGS

  Η νέα περιπέτεια της Lara Croft

  30/03/2014 • 18:46
  Η νέα περιπέτεια της Lara Croft
  • shares

  Πριν γίνει θρύλος, ήταν ένα συνηθισμένο κορίτσι. Γίνετε μέρος της άγριας ιστορίας προέλευσης της Lara Croft - της νεαρής αποφοίτου αρχαιολογίας που ξεκίνησε για την πρώτη της αποστολή με μια ομάδα στο αρχαίο νησί Yamatai. Υπό τις οδηγίες της Lara, οι ατρόμητοι εξερευνητές εισέρχονται στα επικίνδυνα νερά του Τριγώνου του Δράκου στην αναζήτηση του χαμένου νησιού.

  Κάτι δεν πάει καλά όμως. Μια τρομακτική καταιγίδα τσακίζει στα βράχια το σκάφος τους - το Endurance. Και δεν τους καταδιώκει μόνο το νησί. Οι αφηνιασμένοι κάτοικοί του έχουν βγει για κυνήγι και, αν πιάσουν την ομάδα, τα αποτελέσματα θα είναι φριχτά. Μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο της Lara Croft και να βρείτε τους ναυαγούς συναδέλφους της, καθώς και την έξοδο από αυτόν το μυστηριώδη βράχο;

  Η Lara όπως δεν την έχετε δει ποτέ

  Γίνετε μάρτυρες των δυνατοτήτων απεικόνισης του PlayStation 4 με μια νεότερη, κομψότερη Lara που έχει σχεδιαστεί εκ νέου για το Tomb Raider: Definitive Edition. Τρομερή λεπτομέρεια σε κάθε κόκκο σκόνης στα ρούχα και το δέρμα της, στον τρόπο που το φως του αναμμένου πυρσού τρεμοπαίζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ακόμη και στον τρόπο που κινείται κάθε βέλος στη φαρέτρα σας καθώς τρέχετε.

  Μόλις ξαναβρείτε την ανάσα σας, ρίξτε μια ματιά στο απίστευτο περιβάλλον. Κάθε τοποθεσία διαθέτει μια κατασκήνωση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη γρήγορη μετάβαση από ένα σημείο σε άλλο - αυτή η λειτουργία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη για να εντοπίζετε όλα τα αντικείμενα προς συλλογή που σας ξέφυγαν στη διαδρομή.

  Το ίδιο το νησί μεταμορφώνεται από ύπουλη περιοχή σε μια επικίνδυνη παιδική χαρά, στην οποία μπορείτε να πλοηγείστε με ευκολία καθώς αναβαθμίζετε τον εξοπλισμό και βελτιώνετε τις δεξιότητές σας. Τα άλματα μεταξύ εναέριων σχοινιών δεν είναι μόνο ο πιο γρήγορος τρόπος κατάβασης από ένα βράχο, είναι και ο πιο συναρπαστικός!

  Ανταρτοπόλεμος

  Εάν θέλετε να επιβιώσετε, θα πρέπει να μαθαίνετε γρήγορα. Αμέσως μετά το θανατηφόρο ναυάγιο της Lara, δεν θα έχετε τίποτα άλλο πέρα από ένα αυτοσχέδιο τόξο. Δεν θα αργήσετε να συγκεντρώνετε εφόδια - ψάχνοντας για παλιοσίδερα για να κατασκευάσετε και να βελτιώσετε τον εξοπλισμό σας, ώστε να πολεμήσετε ενάντια στους μανιακούς που ελέγχουν το νησί.

  Κατά τη διάρκεια της αποστολής σας να βρείτε τους φίλους σας, οι εναλλαγές μεταξύ δύσκολων γρίφων και καθηλωτικών μαχών, αλμάτων και αναρρίχησης βράχων, καθώς και πορείας σε πυκνή ζούγκλα είναι καταιγιστικές. Το νησί σάς επιφυλάσσει κάτι καινούργιο σε κάθε γωνία και σας κρατάει σε εγρήγορση, καθώς μάχεστε να ξεπεράσετε τα εμπόδια της βασικής ιστορίας.

  Εάν προσέξετε όλες τις λεπτομέρειες, θα βρείτε πολλά διασκεδαστικά στοιχεία στο Tomb Raider: Definitive Edition. Σύρετε το δάχτυλό σας στο touch pad του ασύρματου χειριστηρίου DUALSHOCK 4 για να ανάψετε τον πυρσό πριν ρίξετε μια ματιά προς τα κάτω, για να δείτε τα φώτα να τρεμοπαίζουν μαζί με τη φλόγα στο παιχνίδι.

  Με την κάμερα του PlayStation ή ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, μπορείτε να δίνετε ειδικές φωνητικές εντολές για να πλοηγείστε στα μενού και να αλλάζετε όπλα και είδη πυρομαχικών για να εξουδετερώσετε εχθρούς ακόμη πιο γρήγορα.

  Πόλεμος νησιού

  Η λειτουργία πολλών παικτών σάς δίνει τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων ειδών παιχνιδιού: Team Death Match, Rescue, Cry for Help και Free for All. Κάθε παιχνίδι, εκτός από το παιχνίδι Free for All φέρνει τους επιζώντες - τους επιβάτες του πλοίου Endurance της Lara - αντιμέτωπους με τους πτωματοφάγους - την αδελφότητα Solarii, με τους παίκτες να εναλλάσσουν πλευρές.

  Η μάχη Team Death αποτελεί ένα παιχνίδι γύρων τεσσάρων εναντίων τεσσάρων. Κερδίζει η ομάδα που θα σκοτώσει πρώτη 25 άτομα ή που θα σκοτώσει τα περισσότερα άτομα στο τέλος του τελευταίου γύρου.

  Στη λειτουργία Rescue, οι πτωματοφάγοι προσπαθούν να αποτρέψουν τους επιζώντες από το να επιστρέψουν πέντε φαρμακεία στη βάση τους για να κερδίσουν το παιχνίδι. Οι πτωματοφάγοι κερδίζουν εάν καταφέρουν να σκοτώσουν 20 άτομα, ενώ οι επιζώντες έχουν περιορισμένο χρόνο για να επαναφέρουν τους τραυματισμένους φίλους τους.

  Στη λειτουργία Cry for Help, οι επιζώντες επιχειρούν να ενεργοποιήσουν ραδιοπομπούς ενώ οι πτωματοφάγοι προσπαθούν να κλέψουν τις μπαταρίες τους. Τέλος, στη λειτουργία Free for All, είστε μόνοι σας. Για να κερδίσετε το παιχνίδι, θα πρέπει απλώς να σκοτώσετε τους περισσότερους παίκτες πριν λήξει ο χρόνος.

  Κάθε χαρακτήρας που μπορείτε να επιλέξετε έχει διαφορετικές ικανότητες, ενώ θα πρέπει να ξεκλειδώσετε τους ισχυρότερους κερδίζοντας πόντους εμπειρίας που με τη σειρά τους ξεκλειδώνουν υψηλότερα επίπεδα.

  Γράψτε το σχόλιο σας...
  loading the player...
  21/02/2019 • 07:45

  Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

  Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας