Ματθαίου: «Περιμένω να ακούσω»

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Αρη, βρίσκονται προ των πυλών. Η πρόταση του Γιάννη Κόντη, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο για το είδος της επένδυσης, όσο και για τις ανατροπές που ίσως επιφέρει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Ο Νικήτας Ματθαίου, είναι ο τέταρτος τη τάξει μέτοχος του Αρη και πρώτο φυσικό πρόσωπο με ποσοστό 3,13%. Η άποψή του, λοιπόν, έχει αξία και την εκφράζει μέσω του novasports.gr.

Οι διοικητικές εξελίξεις στον Αρη, βρίσκονται προ των πυλών. Η πρόταση του Γιάννη Κόντη, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, τόσο για το είδος της επένδυσης, όσο και για τις ανατροπές που ίσως επιφέρει στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. Ο Νικήτας Ματθαίου, είναι ο τέταρτος τη τάξει μέτοχος του Αρη και πρώτο φυσικό πρόσωπο με ποσοστό 3,13%. Η άποψή του, λοιπόν, έχει αξία και την εκφράζει μέσω του novasports.gr

Πως εισπράττετε όλα αυτά που ακούγονται τώρα τελευταία γύρω από τα διοικητικά της ομάδας;

«Κοιτάξτε, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο φαίνονται. Υπάρχουν παράμετροι που πρέπει να εξεταστούν, πριν προχωρήσει το οτιδήποτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος δεν μπορεί να προσφέρει άλλο. Κουράστηκε. Αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια, από την  συμμετοχή του στις εκδηλώσεις της Λέσχης, από τα εγγεγραμμένα μέλη της. Πρέπει, λοιπόν, ο Αρης να οδεύσει προς άλλες λύσεις οι οποίες θα του δώσουν άμεση ταμειακή διευκόλυνση, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του».

Θεωρείτε, δηλαδή, πως ωρίμασαν οι συνθήκες για την επιστροφή ενός επενδυτή στην ΠΑΕ;

«Ναι, έφτασε ο καιρός, υπό προϋποθέσεις. Και τι εννοώ. Θα πρέπει αυτός που θα έρθει να τακτοποιήσει όλες τις ανοιχτές εκκρεμότητες που υπάρχουν, να αποπληρώσει τα χρέη προς τρίτους και προς το ελληνικό δημόσιο, αλλά και να απαλλάξει ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει στην ομάδα, με αντίτιμο τη δέσμευση της περιουσίας τους. Όταν δεσμευτεί για όλ΄ αυτά, τότε ο δρόμος των μετοχών είναι ανοιχτός. Ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να ξαναμπεί σε μια διοικητική περιπέτεια, διότι τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά».

Την πρόταση που κομίζει ο κ. Κόντης πως την ακούτε;

«Για μένα αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία πρόταση! Δεν έχουμε στοιχεία, δεν έχουμε αποδείξεις, άρα αυτή η πρόταση είναι σαν να μην υπάρχει. Όταν μας πει συγκεκριμένα πράγματα με ονόματα και διευθύνσεις, τότε τα ξαναλέμε. Τώρα πάνω σε τι να βασιστούμε, στον αέρα; Ας περιμένουμε να τον ακούσουμε, αυτό έχω να πω. Αλλά και πάλι η οποιαδήποτε πρόταση υπάρξει, θα πρέπει να περάσει μέσα από το σώμα της Λέσχης, από τα μέλη του Αρη».

Αρα, πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες η Λέσχη, από ένα σημείο και μετά..

«Για μένα η Λέσχη έχει πεθάνει με τη μορφή που την ξέραμε! Απεδείχθη πως δεν μπορεί να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο, καθώς με 1400 εγγεγραμμένα μέλη δεν γίνεται δουλειά. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει, ο κόσμος έχει, πλέον, πολλά προβλήματα και αδυνατεί να ανταποκριθεί. Αυτό δεν σημαίνει πως ο φορέας αυτός πρέπει να κλείσει. Μπορεί να παραμείνει ως εποπτικό όργανο, εκπροσωπούμενο από μια τριμελή επιτροπή. Να ξέρει ο εκάστοτε επενδυτής, πως ανά πάσα ώρα, μπορεί από κάπου να ελεγχθεί. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να βοηθήσει».

Τις κινήσεις του Λάμπρου Σκόρδα, με τον οποίο συνεργαστήκατε, πως τις κρίνετε;

«Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στον Σκόρδα. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι άτομα που έκαναν ζημιά στο σύλλογο δεν έχουν καμιά θέση στον Αρη. Το ότι είναι Αρειανός δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όμως όλα τα άλλα είναι υπερβολές. Καθοδηγείται από ένα αίσθημα υπερφιλοδοξίας η οποία δεν τον οδηγεί πουθενά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.