Ο Αναστασόπουλος στην “Ώρα των Πρωταθλητών”

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Νίκος Αναστασόπουλος ήταν καλεσμένος του Γιάννη Καραλή στην εκπομπή του Novasports «Ώρα των Πρωταθλητών», όπου αναφέρθηκε στην παραμονή της ομάδας του στη Σούπερ Λιγκ, στην αγωνιστική της μεταμόρφωση και στο δικό του μέλλον στο νησί των Φαιάκων.

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας Νίκος Αναστασόπουλος ήταν καλεσμένος του Γιάννη Καραλή στην εκπομπή του Novasports «Ώρα των Πρωταθλητών», όπου αναφέρθηκε στην παραμονή της ομάδας του στη Σούπερ Λιγκ, στην αγωνιστική της μεταμόρφωση και στο δικό του μέλλον στο νησί των Φαιάκων.

Διαβάστε τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Αναστασόπουλος…

Αν φοβήθηκε ότι χάθηκε η κατηγορία: «Όταν ήρθε το αρνητικό σερί η αλήθεια είναι πως μας πήρε λίγο από κάτω. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα όμως τα καταφέραμε. Εχουμε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνονται από καλούς ξένους. Η πορεία μας μέχρι ένα σημείο όμως δεν ήταν ανάλογη. Ο κ. Μπάντοβιτς έφυγε, το ίδιο και ο κ. Γκράθια μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Νομίζω πως οι αγωνιστικές μεταπτώσεις της ομάδας οφείλονται στην πίεση που είχαμε από κάποια άτυχα αποτελέσματα. Πιστεύω πως οι μικρομεσαίες ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία, τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα. Εμένα μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά αρχικά πρέπει να παίζεις άμυνα. Όταν πάρεις τον… αέρα και την κατάλληλη ψυχολογία τότε μπορείς να παίξεις και λίγο διαφορετικά».

Για το πώς επετεύχθη η παραμονή: «Την παραμονή τις περισσότερες φορές τη δίνουν οι έδρες. Ειδικά όταν παίρνεις τα ματς με ομάδες που είναι ισοδύναμες μεταξύ τους. Είχαμε πει μεταξύ μας πως τέτοια ματς στον δεύτερο γύρο είναι τελικοί για εμάς. Τα περισσότερα όμως τα χάσαμε ή φέραμε ισοπαλία. Και τελικά αν και δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία καταφέραμε να πάρουμε αυτά που θεωρούνται πιο δύσκολα».

Για το γεγονός πως στα περισσότερα ματς της σεζόν, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, βρισκόταν στον πάγκο: «Αν πιστέψεις στον εαυτό σου πως έχεις τα εχέγγυα να πετύχεις τότε μπορείς να τα καταφέρεις. Στην Κέρκυρα πήγα με άλλα όνειρα αρχικά, άλλα έγιναν στην πορεία, ίσως έφταιξα και εγώ σε κάποια πράγματα. Θέλει δύναμη για να τα καταφέρεις και κυρίως πολύ δουλειά.

Για το δικό μου μέλλον: Είμαι παίκτης της Κέρκυρας, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Νομίζω πως τα λάθη που έγιναν στην Κέρκυρα δεν θα ξαναγίνουν και θα έχουμε μια καλή χρονιά την επόμενη σεζόν.

Για την παρουσία του κόσμου της Κέρκυρας: «Ο κόσμος περιμένει πιο πολλά από την ομάδα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι διαλέγουν ματς. Ο κόσμος είναι εφαλτήριο για την ομάδα. Μας δίνει δύναμη. Ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμα πιο κοντά μας».

Τι θα άλλαζε στην ομάδα την επόμενη σεζόν αν ήταν ο τεχνικός διευθυντής: «Δεν είμαι αρμόδιος, αλλά αν ήμουν θα ξεκινούσα από τον οργανωτικό τομέα. Θα κοιτούσα να κρατήσω στην ομάδα όσους ποδοσφαιριστές πρόσφεραν φέτος και να πλαισιωθούν από κάποιους άλλους με στόχο να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν».

Τέλος για τον προπονητή, Τίμο Καββακά: «Φυσικά και θα άφηνα τον ίδιο προπονητή. Ηρθε πριν από ένα μήνα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.