Χάινς: «Να μην δώσουμε δικαιώματα»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, με τον Κάιλ Χάινς να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να δώσουν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, με τον Κάιλ Χάινς να τονίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να δώσουν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης μόνο θετικά πράγματα μπορεί να αποκομίσει από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

«Η εικόνα που δείξαμε στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν κακή κι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Στον επόμενο μήνα παίζεται όλη η χρονιά για μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, σωματικά και πνευματικά. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδο της δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους αντιπάλους της. Δεν έχουν να χάσουν, αλλά μπορούν να κερδίσουν πολλά και γι’ αυτό θα πρέπει να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα», δήλωσε ο Κάιλ Χάινς.

Από την πλευρά του, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου ανέφερε: «Από τη σειρά με τον ΠΑΟΚ κατά το ήμισυ η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε στα επίπεδα που θέλαμε. Στη σειρά των παιχνιδιών από τον Πανιώνιο θέλουμε σαφώς να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Πανιώνιος είναι μια πειθαρχημένη ομάδα με επαφές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και θα πρέπει να μπούμε στη φιλοσοφία των συγκεκριμένων παιχνιδιών αλλά και των πλέι οφ γενικότερα. Αυτό απαιτεί συγκέντρωση τόσο ατομική όσο και ομαδική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.