Σύσκεψη, πρόστιμο και αποχωρήσεις

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση στην Κομοτηνή και την ήττα 1-0 από τον Πανθρακικό, με τη διοίκηση να σκέφτεται το ενδεχόμενο προστίμου στους παίκτες.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση στην Κομοτηνή και την ήττα 1-0 από τον Πανθρακικό, με τη διοίκηση να σκέφτεται το ενδεχόμενο προστίμου στους παίκτες. Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θα έχουν σύσκεψη εντός της ημέρας, όπου θα συζητηθεί η εικόνα της ομάδας στον αγώνα της 15ης αγωνιστικής, ενώ θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές, η οποία αναμένεται να είναι χρηματικό πρόστιμο. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος και Αντρέα Στραματσιόνι.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός θα παραδώσει στη διοίκηση την έκθεση που έχει κάνει για το ρόστερ της ομάδας και στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των παικτών, που δεν υπολογίζει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Επίσης, θα συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών, για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, με τον προπονητή των «πράσινων» να θέλει την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός επιθετικού. 

Στα αγωνιστικά, οι «πράσινοι» θα προπονηθούν τη Δευτέρα για τελευταία φορά, πριν τη χριστουγεννιάτικη άδειά τους. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για τις 28 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.