Τα σενάρια υποβιβασμού…

Τρεις ομάδες... Μία θέση. Οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς σε ένα 90λεπτο. Κέρκυρα, Εργοτέλης και Παναιτωλικός το απόγευμα της Κυριακής, στις 19:00, εύχονται το τελευταίο εισιτήριο που ανανεώνει την παρουσία στη Super League να καταλήξει στα χέρια τους...

Τρεις ομάδες… Μία θέση. Οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς σε ένα 90λεπτο. Κέρκυρα, Εργοτέλης και Παναιτωλικός το απόγευμα της Κυριακής, στις 19:00, εύχονται το τελευταίο εισιτήριο που ανανεώνει την παρουσία στη Super League να καταλήξει στα χέρια τους…

Κοινός παρανομαστής και των τριών; Ότι αγωνίζονται μακριά από το γήπεδό τους…
Προβάδισμα, θεωρητικά πάντα, αυτή τη στιγμή έχει η Κέρκυρα του Τίμου Καβακά, η οποία προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα του Εργοτέλη με δύο βαθμούς και τρεις του Παναιτωλικού, ο οποίος έχει και το πιο δύσκολο έργο.

Σενάρια και για το πώς θα σωθεί η κάθε μία υπάρχουν αρκετά… Ας τους ρίξουμε μια… ματιά.

Κέρκυρα – 31 βαθμούς
=> Με νίκη στο «Κλεάνθης Βυκελίδης» επί του Άρη… καθαρίζει μια και καλή.
=> Με ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βυκελίδης» επί του Άρη, χρειάζεται δώρο από την Ξάνθη, από την οποία θέλει νίκη κόντρα στον Εργοτέλη ή στην χειρότερη περίπτωση ισοπαλία της Κρητικής ομάδας για να διεκδικήσουν οι δυο τους την παραμονή σε αγώνα μπαράζ, καθώς θα έχουν και οι δύο από 32 βαθμούς, στα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν από μία νίκη και στα μεταξύ τους γκολ υπάρχει ισορροπία (2-2).

Εργοτέλης – 29 βαθμούς
=> Με νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης οι Κρητικοί φτάνουν τους 32 βαθμούς, όμως δεν εξασφαλίζονται, καθώς χρειάζονται την ίδια στιγμή ήττα της Κέρκυρας στο «Κλεάνθης Βυκελίδης».
=> Με νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης φτάνει τους 32 βαθμούς, ενώ στο ενδεχόμενο ισοπαλίας της Κέρκυρας κόντρα στον Άρη, τότε οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους σε μπαράζ. 
=> Με ήττα από την Ξάνθη στα Πηγάδια, αποχαιρετά την κατηγορία, ότι κι αν γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν άμεσα.

Παναιτωλικός – 28 βαθμούς
=> Η ομάδα με το δυσκολότερο έργο. Το γεγονός όμως ότι διεκδικεί την παραμονή μέχρι την τελευταία αγωνιστική είναι αξιέπαινο, αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν την Τετάρτη την είχαν σχεδόν όλοι ξεγραμμένοι. 
=> Ο Παναιτωλικός εξασφαλίζει την παραμονή του στην κατηγορία με νίκη επί του Παναθηναϊκού και παράλληλα ήττα της Κέρκυρας στο «Κλεάνθης Βυκελίδης» από τον Άρη και του Εργοτέλη στα Πηγάδια από την Ξάνθη.
=> Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα ανανεώνει την παρουσία της στην Super League ακόμα και σε ισοβαθμία με την Κέρκυρα, αφού στα μεταξύ τους αποτελέσματα, οι Αγρινιώτες υπερτερούν, καθώς είχαν κερδίσει 3-1 στο νησί των «Φαιάκων», ενώ στο γήπεδό τους είχαν μείνει στο ισόπαλο 1-1.
=> Με ήττα ή και ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Football League. 
=> Περίπτωση ισοβαθμίας με τον Εργοτέλη δεν μπορεί να προκληθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.