“Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα”

Διαβάστε ποια είναι η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων που αφορούσε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι λογικό, από τα ξημερώματα της Κυριακής (11/3) κυρίαρχο θέμα συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ αποτελεί η απόφαση της επιτροπής εφέσεων σχετικά με το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Η Ένωση όμως αποφάσισε να τηρήσει την ίδια στάση που τήρησε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που δεν ήταν άμεσα εμπλεκόμενη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας μάλιστα τόνιζαν το μεσημέρι της Κυριακής ότι “η ΑΕΚ, ως οργανισμός, έχει επιλέξει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στον αποψινό αγώνα που κρίνει τα πάντα και να μην υπάρξει ο οποιοσδήποτε αποπροσανατολισμός λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Ό, τι άλλο έχει να κάνει και να πει θα το κάνει μετά το τέλος του αγώνα.”

Σε ότι αφορά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τα μέτρα ασφαλείας που είχαν αποφασισθεί πριν την απόφαση της έφεσης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τόνιζαν ότι “η σύσκεψη με την αστυνομία έγινε πριν από δύο εβδομάδες, πριν καν γίνει γνωστή η πρωτόδικη απόφαση για την τιμωρία του ΠΑΟΚ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.